Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oana Roman, in LACRIMI! SOC, ce i-a facut Marius Elisei! Vedeta a plans in direct, la TV! E de NECREZUT...

B1 B1,
Oana Roman, in LACRIMI! SOC, ce i-a facut Marius Elisei! Vedeta a plans in direct, la TV! E de NECREZUT...

Oana Roman si Marius Elisei au deci sa se separe, chiar daca au un copil impreuna. La sfarsitul anului 2019, vedeta tv a scris un mesaj dureros pe retelele de socializare, in care marturisea ca mariajul ei cu. continuă pe B1

Oana Roman a vorbit despre infidelitatea lui Marius Elisei. A fost o chestie asumata

Oana Roman da cartile pe fata! Cunoscuta vedeta vorbeste pentru prima oara despre motivele despartirii bruste de tatal copilului sau. Fiica lui Petre Roman ofera detalii despre infidelitatea lui Marius Elisei. Oana Roman a vorbit infidelitatea lui Elisei Anul care tocmai s-a incheiat a fost cu siguranta anul despartirilor. Pentru Oana Roman, s-a incheiat un .

DE NECREZUT! Acesta este, de fapt, ADEVARATUL MOTIV al DESPARTIRII dintre Oana ROMAN si Marius ELISEI!

Oana Roman si Marius Elisei si-au spus adio, dupa 7 ani de relatie. FANII LUI FUEGO SUNT iN LACRIMI! ANUNTUL I-A LUAT PRIN SURPRINDERE: ASTA E SINGURA LUI SALVARE Deoarece s-au speculat multe ipoteze in.

Oana Roman si Marius Elisei, prima aparitie publica dupa impacare. Cine i-a insotit

Oana Roman este cu siguranta vedeta momentului din showbiz-ul romanesc. Dupa intregul scandal cu privire la divortul ei de Marius Elisei, ea apare acum pentru prima data in public, alaturi de sotul ei, dupa ce s-au impacat. Oana Roman si Marius Elisei, cu cine s-au pozat cei doi dupa ce s-au impacat Dupa toata nebunia .

Oana Roman si Marius Elisei s-au impacat oficial. Ce a declarat vedeta dupa ce si-a sarutat sotul la TV

Pe 11 decembrie, Oana soca presa mondena din Romania, dar si pe fanii ei, anuntand separarea de sot. Cu toate ca au avut multe probleme in casnicie de-a lungul celor 7 ani petrecuti impreuna, nimeni nu se gandea ca vor face cu adevarat pasul acesta. Tot atunci cunoscuta vedeta a vorbit pentru prima oara despre .

HALUCINANT! OANA ROMAN, prinsa in fapt! I-a luat mana si...IMAGINI DEOCHEATE au ajuns pe internet! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Desi s-a despartit de sotul ei dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a tinut sa arate tuturor ca nu exista un conflict intre cei doi. Mai mult, in fata camerelor de filmat, Oana Roman s-a sarutat cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )