Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vestea a picat ca un trasnet... Din pacate, Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
 Vestea a picat ca un trasnet... Din pacate, Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a suferit operatie de colecist, dar si un atac cerebral. Oana Lis nua plecat insa nicio secunda de la capataiul fostului primar, iar acum acesta se simte mai bine. Sotia lui Viorel Lis se. continuă pe B1

Vestea a picat ca un traznet... Din pacate, Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a suferit operatie de colecist, dar si un atac cerebral. Oana Lis nua plecat insa nicio secunda de la capataiul fostului primar, iar acum acesta se simte mai bine. Sotia lui Viorel Lis se.

Gata, suferinta s-a sfarsit... Din pacate medicii au facut anuntul trist: Oana Lis a confirmat, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Din pacate medicii au facut anuntul trist: E vorba de cunoscuta vedeta Andreea Marin, zana surprizelor...

Andreea Marin se confrunta cu reale probleme de sanatate. Starea a vedetei este subreda, iar tocmai din aceasta cauza a ajuns de urgenta la spital. Cunoscuta prezentatoare TV a fost supusa unor.

SOC pentru Cristi Borcea... Din pacate medicii au facut anuntul trist: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

Din pacate medicii au facut anuntul trist: Boala de care sufera celebrul Mihai Bendeac e incurabila... Decizia artistului te va intrista...

Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Mihai Bendeac a marturisit ca se confrunta cu depresia, o.

Este drama momentului... Din pacate medicii au facut anuntul trist: Este vorba de celebrul Giani din Las Fierbinti...

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

E ca si mort... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Conform celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

TRAGEDIE in showbiz: A intrat in MOARTE CLINICA! Este vestea trista a zilei! Din pacate...

Astrologul Iona Burculeta dezvaluit experientadramatica prin care a trecut din cauza problemelor grave de sanatate! in urma cu cativa ani acesta a intrat in moarte clinica, inainte de a fi.

Anuntul trist a fost facut: Este vorba de fostul primar Viorel Lis... Vaduva Oana Lis: Ce, credeti ca acum ma ingrop?

Problemele de sanatate cu care s-a confruntat Viorel Lis in ultima vreme au pus-o pe sotia lui pe ganduri. in ciuda faptului ca face tot posibilul sa-l incurajeze pe fostul edil al Capitalei, Oana Lis se.

Daca e pe moarte nu mai stam cu el? Soc total in lumea televiziunii: Din pacate Andreea Esca a facut anuntul trist...

Andreea Esca iubeste televiziunea atat de mult ca nu ar renunta niciodata la ea, fiind prima ei dragoste, chiar daca acum mediul online este cel mai popular. De altfel, prezentatoarea nu a renuntat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )