Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai bune magazine online de fashion de unde poti comanda

ADPM ADPM,
Cele mai bune magazine online de fashion de unde poti comanda

Vrei sa ai o experienta placuta de shopping online? E important sa stii care sunt cele mai bune platforme de unde poti comanda haine, accesorii si incaltaminte. Asta ca sa nu ai parte de surprize neplacute. continuă pe ADPM

Cele mai bune glume dupa ce PSD a analizat bunastarea romanilor dupa pretul savarinei

PSD Tismana a acuzat joi ca guvernarea PNL a scumpit savarinele, concluzionand astfel ca Romania traieste mai rau decat in tipul guvernarii PSD. Glumele si ironiile la postare nu au intarziat sa apara.

FOTO Una dintre cele mai cunoscute atractii turistice din Apuseni se redeschide pentru turisti

Pestera Poarta lui Ionele, unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Muntii Apuseni se redeschide pentru public, incepand de sambata, 20 iunie 2020.

Top: masinile electrice cu cele mai fiabile baterii

Companiile Select Car Leasing si Geotab au facut un studiu pentru a determina care sunt cele mai fiabile baterii montate pe masinile electrice. Iata ce a rezultat! Cateva temeri macina clientul ce vehicule.

VIDEO 26 de ani de la unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria CM de fotbal - Gica Hagi, reusita superba contra Columbiei

Pe 18 iunie 1994, Gica Hagi reusea sa marcheze unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Campionatului Mondial de Fotbal. Decarul nationalei il invingea pe Oscar Cordoba cu un sut de la mare distanta. Romania se impunea in fata Columbiei cu 3-1 si avea parte de un debut perfect de turneu final mondial.

Lista judetelor din Romania cu cele mai putine cazuri de coronavirus

Judetele care au inregistrat cele mai putine cazuri de coronavirus din tara, ajung si ele la cateva zeci, chiar sute de imbolnaviri. Asadar, chair daca locuiti in acele zone, acesta nu este un motiv de relaxare, deoarece in ultimele zile numarul de cazuri a crescut in mod general, peste tot in tara, informeaza Code for Romania.

Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere

Concedieri masive vor avea loc la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere, anunta Reuters, citat de news. ro, precizand ca este vorba de 2. 100 de angajati, respectiv 22% din forta de munca.

VIDEOCONFERINTA BURSA - SANATATE SI FARMA MARIUS GEANTA, PRESEDINTELE CENTRULUI DE MEDICINA INOVATIVA: Telemedicina - posibil sa fie unul dintre cele mai importante plusuri din aceasta pandemie

Telemedicina ar putea sa fie unul din cele mai importante plusuri din aceasta pandemie, considera Marius Geanta, presedintele Centrului de Medicina Inovativa. Acesta a mai tras un semnal de alarma cu privire la constientizarea sanatatii, in contextul in care un sondaj recent arata o disponibilitate redusa in cazul vaccinarii impotriva Covid-19.

Coronavirus: Apple isi inchide mai multe magazine din Statele Unite

Apple isi va inchide din nou magazinele din SUA care se confrunta cu un recul in cazurile de coronavirus, decizie usor sanctionata la Bursa de Valori. Multinationala va inchide temporar 11 magazine, dintre care sase in Arizona, doua in Florida si trei in Carolina de Nord si de Sud.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Negrul

Un oltean calatoreste cu trenul impreuna cu un negru. Dupa un timp, olteanul zice: - Bre, da esti negru! - Da, zice negrul. Iarasi tacere. Dupa un timp, olteanul zice: - Bre, da de unde esti? -.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fata

Ion avea 35 de ani si era tot neinsurat. intr-o zi, la un bar, se intalneste cu Gheorghe si se baga la o bere, unde incep sa discute: - Ma Ioane, dar tu chiar nu ai gasit vreo fata sa iti placa? - Ba.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )