Libnet.ro
UNICEF

01:05

Flick, testat pentru noul coronavirus. Cum a ajuns Domnul Rima sa fie suspect de COVID-19

B1 B1,
Flick, testat pentru noul coronavirus. Cum a ajuns Domnul Rima sa fie suspect de COVID-19

Flick, prezentatorul de la Radio ZU, cunoscut si ca Domnul Rima mai ales in mediul online pentru poeziile amuzante pe care le compune, a fost testat miercuri pentru noul coronavirus. Ca de obicei, vedeta a. continuă pe B1

Dan Tarcea, viceprimarul din Cluj-Napoca, e in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus

Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, a fost testat negativ pentru noul coronavirus, dar se afla in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost confirmata pozitiv cu COVID-19. Dan Tarcea,.

Un absolvent de liceu din Olt a ratat si sesiunea speciala de BAC. Are cinci teste pozitive pentru noul coronavirus

Patru absolventi de liceu din Olt s-au inscris pentru a sustine bacalaureatul in sesiunea speciala, pentru ca din motive medicale au ratat prima sesiune.

Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe este infectat cu noul coronavirus

Un angajat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe MAE) a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza MAE. Angajat al MAE, testat pozitiv pentru infectia cu.

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, infectat cu noul coronavirus

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, Remus Mihalcea, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata, miercuri seara, de Grupul de Comunicare Strategica. Managerul in.

28 pacienti de la un azil pentru persoane cu deficiente din Valcea, contaminate cu noul coronavirus

Dupa ce o asistenta medicala din cadrul Centrului de ingrijire si asistenta Zatreni Valcea a fost depistata pozitiv la testul pentru SARS CoV2, s-a aflat ca o treime dintre pacienti au fost contaminati cu noul coronavirus.

Un virus aproape identic cu noul coronavirus, descoperit in China in urma cu sapte ani si tinut in laborator pentru experimente

Un virus identic in proportie de 96% cu noul coronavirus, care cauzeaza boala infectioasa COVID-19, a fost gasit abandonat intr-o mina de cupru din China in urma cu sapte ani, arata o investigatie Sunday.

Care sunt statele care permit tratarea pacientilor asimptomatici infectati cu noul coronavirus la domiciliu si ce recomanda OMS

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) recomanda ca toate cazurile confirmate cu noul coronavirus, chiar si cele usoare, sa fie izolate in unitati sanatate, pentru a preveni transmiterea si pentru a.

Pandemia de COVID-19. Romania, cea mai abrupta curba a cresterii infectiilor cu noul coronavirus din Europa de Est

Romania are cea mai abrupta crestere a curbei de infectare cu noul coronavirus din Europa de Est, cu o crestere accentuata, arata un raport al Centrului European pentru Controlul si Preventia Bolilor ECDPC).

Experti din 32 de tari avertizeaza OMS ca noul coronavirus poate fi raspandit si de sistemele de ventilatie din cladiri

Noul coronavirus poate circula prin aer in spatiile inchise - mai exact este poate fi preluat de sistemele de ventilatie sau de climatizare - si ii poate contamina pe cei care nu sunt protejati, avertizeaza un grup de 239 de experti care au semnat o scrisoare catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, scrie New York Times.

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Cea mai mare crestere a infectarilor din ultimele doua luni

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Miercuri a fost inregistrata cea mai mare crestere a numarului de noi cazuri, din ultimele doua luni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )