Libnet.ro
UNICEF

17:00

Smiley si Gina Pistol, tot mai departe de nunta?! Detaliul din relatie care ii poate da de gol

B1 B1,
Smiley si Gina Pistol, tot mai departe de nunta?! Detaliul din relatie care ii poate da de gol

Gina Pistol si Smiley traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ trei an. Cuplul nu s-a afisat public in mediul online, la inceputul relatiei, dar pandemia a adus in fata fanilor fotografii inedite cu. continuă pe B1

Tot mai multe companii parasesc Bursa din Johannesburg

Un numar tot mai mare de companii africane vor sa se retraga de la Bursa de Valori din Johannesburg Johannesburg Stock Exchange - JSE) in acest an, considerand ca le va fi mai bine din punct de vedere financiar daca parasesc cea mai mare bursa din Africa, potrivit weetracker. com.

VIDEO Un penalti a adus izbavirea: Real Madrid, tot mai aproape de titlu (1-0 cu Getafe)

Real Madrid a mai facut un pas spre titlul de campioana a Spaniei dupa ce a trecut la limita, scor 1-0, de Getafe. Golul victoriei a venit tarziu, in minutul 79, si a fost marcat din penalti de Sergio Ramos.

VIDEO Liga 1, play-out: Viitorul - Dinamo 1-0 Tot mai aproape de dezastru

Dinamo a suferit a cincea infrangere din tot atatea partide disputate in play-out-ul Ligii 1 la fotbal. De aceasta data, cainii au pierdut, scor 1-0, pe terenul celor de la FC Viitorul.

DIVERGENTA DINTRE PIETELE FINANCIARE SI ECONOMIA REALA DIN SUA ESTE TOT MAI MARE Crestere exploziva a indicilor bursieri, crestere impresionanta a numarului falimentelor

Trebuie sa ne intoarcem in timp mai bine de doua decenii pentru a intalni cresteri trimestriale ale indicilor bursieri americani apropiate de cele inregistrate in T2 2020.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )