Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cezar Ouatu, declaratii dupa eliminarea de la X Factor Marea Britanie: Lumea ma sustine foarte mult si ma vrea inapoi

B1 B1,
Cezar Ouatu, declaratii dupa eliminarea de la X Factor Marea Britanie: Lumea ma sustine foarte mult si ma vrea inapoi

Cezar Ouatu, in varsta de 38 de ani, a facut declaratii despre sentimentele sale in legatura cu eliminarea de la X Factor Marea Britanie. Acesta a marturisit ca nu este suparat de hotararea juratei de. continuă pe B1

BOMBA! Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie. Motivul este DE NECREZUT (VIDEO)

Cezar Ouatu a fost eliminat din cea de-a doua etapa a concursului X Factor Marea Britanie. Artistul a trebuit sa paraseasca competitia dupa ce Janice Robinson a convins-o pe Ayda Williams ca ea ar trebui sa.

Cezar Ouatu, in a doua etapa X Factor Marea Britanie: Am 38 de ani si sunt din Italia! / Romanul a fost aplaudat in picioare de jurati (VIDEO)

Cezar Ouatu i-a impresionat pe juratii X Factor Marea Britanie si in a doua etapa a concursului. Simon Cowell, Robbie Wiliams, Louis Tomlinson si Ayda Williams au avut numai cuvinte de lauda, iar publicul l-a.

VIDEO Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor UK. Cine este concurenta care i-a luat locul

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie, in cel mai recent episod al show-ului.

Cum s-a descurcat Cezar Ouatu in a doua etapa a show-ului X Factor din Marea Britanie VIDEO

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a reusit sa treaca si de a doua etapa a show-ului X Factor din Marea Britanie. Cantaretul a impresionat din nou cu vocea sa speciala.

Cezar Ouatu a impresionat juriul X Factor din Marea Britanie si in a doua etapa a show-ului (VIDEO)

Cezar Ouatu a impresionat juriul din cadrul show-ului X Factor Marea Britanie si in etapa a doua. Artistul a reusit sa obtina unul dintre cele sase locuri de pe scaune, clasandu-se printre cei mai buni.

EXCLUSIV Cezar Ouatu, dupa eliminarea de la X Factor UK: Concurenta care mi-a luat locul mi-a spus ca nu trebuia sa ies eu. Toti au fost uimiti cand m-au ascultat

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a povestit pentru Adevarul ce simte in legatura cu eliminarea de la show-ul X Factor UK, unde a impresionat in etapa auditiilor, si in ce a constat misiunea lui odata cu aceasta aparitie.

Romania sustine o cooperare stransa a UE cu Marea Britanie

Romania sustine continuarea unei cooperari stranse a Uniunii Europene cu Marea Britanie in domeniile de interes comun si dupa retragerea acesteia din UE, i-a transmis presedintele Klaus Iohannis, astazi, lui Michel Barnier, negociatorul-sef al UE pentru Brexit.

NOBEL 2018. Trei cercetatori, din SUA si Marea Britanie, au castigat PREMIUL NOBEL pentru CHIMIE

Cercetatoarea americana Frances H. Arnold si o echipa formata din oamenii de stiinta George P. Smith SUA) si Gregory P. Winter Marea Britanie) au fost desemnati castigatorii Premiului Nobel pen.

Fumatorii din Marea Britanie trec prin cea mai mare tranzitie. Lectia pe care o pot invata si romanii

In Marea Britanie, fumatorii trec prin cea mai mare tranzitie de la inventarea tigarii. Unul din trei fumatori a renuntat deja la tigara clasica. Le oferi nicotina de care au nevoie, pastrezi.

Romanul care si-a ucis sotia in Marea Britanie a fost condamnat la inchisoare pe viata

Romanul de 32 de ani, care si-a ucis sotia in Marea Britanie, a fost condamnat la inchisoare pe viata. Mihai Caliman era stabilit in Nottingham, iar in luna mai a acestui an a filmat-o pe sotia lui,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )