Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cezar Ouatu, din nou iN LACRIMI, dupa despartirea de iubita. Anuntul CUTREMURATOR a fost facut chiar de artist... (FOTO)

B1 B1,
Cezar Ouatu, din nou iN LACRIMI, dupa despartirea de iubita. Anuntul CUTREMURATOR a fost facut chiar de artist... (FOTO)

Cezar Ouatu trece prin momente dificile. Cantaretul s-a despartit de curand de iubita sa, Andreea Vilau, iar sambata a facut un nou anunt dureros. continuă pe B1

Cezar Ouatu, inselat de iubita? I-au dat lacrimile in direct

Cezar Ouatu, inselat de iubita? I-au dat lacrimile in direct: Sunt sensibil! Pot parea penibil! Citeste mai mult pespynews. ro .

Kovesi, chemata din nou la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor / n aceeasi zi la Bruxelles e asteptata o decizie importanta privind numirea procurorului european

Laura Codruta Kovesi ar urma sa fie chemata din nou la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor, in dosarul in care este suspectata de luare de mita, marturie mincinoasa si abuz in serviciu, au precizat surse apropiate anchetei. Audierea la controversata sectie speciala este programata in 7 martie, zi importanta pentru fosta sefa a DNA, pentru ca la Bruxelles vor fi decisi reprezentantii Parlamentului European la negocierile cu Consiliul, pentru desemnarea procurorului sef european.

SOC la PRO TV! Primele IMAGINI cu FLORIN BUSUIOC. S-a intamplat, din nou, pe SCENA teatrului

Indragitul Florin Busuioc a urcat din nou pe scena teatrului! Au trecut 3 luni de cand a suferit infarctul. Chiar el apublicat imagini pe Instagram, care au creat multa emotie in randul fanilor. Vedeta Pro.

Laura Codruta Kovesi, chemata din nou la Parchet: A fost citata chiar in ziua in care Parlamentul European ia o decizie importanta privind desemnarea procurorului-sef european

Laura Codruta Kovesi a fost citata pentru ziua de 7 martie, la audieri, la Sectia speciala de investigare a magistratilor, in dosarul deschis dupa un denunt al lui Sebastian Ghita, informeaza G4.

Presa greaca: Atmosfera incendiara n Balcani: De ce risca regiunea sa devina din nou un butoi cu pulbere/ Romnia: umbra coruptiei

Realitatea sociala a tarilor balcanice, in special dupa criza economica din 2008-2009, s-a dovedit sa nu corespunda in niciun fel asteptarilor initiale. Tari concentrate pe mentinerea constanta a unui cost scazut al fortei de munca cu toate ca dispun de o traditie industriala importanta, cu procente ridicate de emigrare, cu un stat social precar si o problema endemica legata de coruptie, cu greu pot fi considerate provesti de succes ale Europei, potrivit Rador care citeaza In. gr.

Donald Trump GAFEAZA din nou si declara distrugerea totala a Statului Islamic. Reactia aliatilor lui care iNCA se lupta cu ISIS

Tocmai am preluat 100% din teritoriul ISIS, a declarat presedintele american, Donald Trump, pe drumul de intoarcere din Vietnam, intr-un anunt care i-a luat prin surprindere pe proprii sai aliati, relateaza CNN.

Dorel LOVESTE din nou! Corpurile de iluminat dintr-un parc din Arad au fost reparate cu banda adeziva

Un parc din Arad a fost reparat cu banda adeziva. Masura este una provizorie, anunta primaria. Parcul a fost vandalizat acum mai bine de doi ani, iar de atunci parcul Padurice nu a fost reamanejat in.

Din nou probleme la metrou. Circulatia trenurilor, perturbata de o defectiune tehnica pe doua magistrale. Ce intarzieri au garniturile

Circulatia trenurilor de metrou pe Magistralele 1 si 3 se desfasoara, miercuri, cu o intarziere de pana la 3-4 minute fata de intervalul normal de succedare a trenurilor din cauza unui deranjament tehnic, informeaza Metrorex.

Carmen Dan, despre masurile speciale ce vor fi luate pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut o serie de declaratii la sediul MAE. Vorbeste despre soarta romanilor de dupa Brexit. Pentru Romania, prioritar e sa reusim sa protejam drepturile cetaten.

VIDEO Cupa Spaniei: Valencia, adversara Barcelonei din marea finala, dupa 1-0 vs Betis (3-2 la general)

Valencia a invins formatia Betis Sevilla, pe Mestalla, scor 1-0, in returul semifinalelor Cupei Spaniei si va fi adversara Barcelonei din marea finala. Liliecii s-au impus cu 3-2 la general.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )