Libnet.ro
UNICEF

15:30

EXCLUSIV Cezar Ouatu: Nu mi-e rusine ca sunt roman,dar Italia mi-a dat foarte multe, ceea ce, nu ma feresc sa o spun, poate ca Romania nu mi-a dat VIDEO

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Cezar Ouatu: Nu mi-e rusine ca sunt roman,dar Italia mi-a dat foarte multe, ceea ce, nu ma feresc sa o spun, poate ca Romania nu mi-a dat VIDEO

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a clarificat pentru Adevarul de ce a ales sa se prezinte drept romano-italian la auditiile show-ului X Factor UK, fapt ce i-a adus numeroase critici din partea fanilor din Romania. continuă pe Adevărul

Cum raspunde Cezar Ouatu dupa ce fanii i-au reprosat ca i-a fost rusine sa declare ca e roman la X Factor UK: Felicitari, dar sa inteleg ca nu mai esti roman?

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a vorbit despre experienta extraordinara de la auditiile show-ului X Factor UK, in care a reusit sa impresioneze juriul si publicul, si a raspuns criticilor aparute dupa ce a declarat ca este nascut in Romania, dar a crescut in Italia.

Cum raspunde Cezar Ouatu dupa ce fanii i-au reprosat ca i-a fost rusine sa declare ca e roman la X Factor Marea Britanie

Cezar Ouatu le-a raspuns duminica seara la Antena 3 fanilor care i-au reprosat ca s-a prezentat ca fiind italian la concursul X Factor Marea Britanie. Eu am spus ca sunt romano-italian, am pasaport.

CEZAR OUATU a CUCERIT juriul de la X Factor din Marea Britanie! Imagini incendiare cu MOMENTUL din COMPETITIE (VIDEO)

Cezar Ouatu a cucerit juriul de la X Factor din Marea Britanie cu interpretaria ariei Nessun Dorma. imi este imposibil sa inteleg ce reusesti sa faci cu vocea ta. Este absolut incredibil, i-a.

Cezar Ouatu participa la X Factor UK! Iata cum a cantat de l-a impresionat pe Simon Cowell! VIDEO

Dupa ce a participat la Eurovision pentru Romania in 2013, Cezar Ouatu isi incearca acum norocul la nivel international participand la preselectiile X Factor Marea Britanie. Iata cum s-a prezentat si ce a cantat.

Cezar Ouatu iti zice de ce Romania e naspa, desi nu vrei sa crezi

O vreme, Romania a uitat cine e CezarOuatu. Si-a adus aminte de el cand acesta a spus ca Romania nu-i chiar asa frumoasa, ba din contra. Declaratia lui e insa de luat in calcul. CezarOuatu a fost o semi-vedeta nationala in 2013, cand a ajuns sa fie reprezentantul tarii la Eurovision. A esuat lamentabil acolo, [] .

Cezar Ouatu, la inscrierea in PSD: Alchimia interumana care s-a creat intre mine si PSD Prahova e foarte importanta si m-a stimulat sa facem impreuna ceva (VIDEO)

Cezar Ouatu, fostul concurent al Romaniei la Eurovision, a intrat din nou in atentia publicului. Cantaretul a trecut de auditiile show-ului X Factor Marea Britanie. El a reusit sa-i ridice in picioare pe ce.

Moment emotionant peste granite. Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul X Factor din Marea Britanie: Esti un campion - VIDEO

Contratenorul Cezar Ouatu a trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson,.

VIDEO Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul X Factor UK. Robbie Williams: Esti campionul lumii!

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson, care au avut-o numai cuvinte de lauda privind interpretarea romanului.

Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul la X Factor Marea Britanie

Contratenorul Cezar Ouatua trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis.

ştiri din Monden

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )