Libnet.ro
UNICEF

21:17

De ce nu a zis Cezar Ouatu ca e roman din Romania la X Factor UK?

ADPM ADPM,
De ce nu a zis Cezar Ouatu ca e roman din Romania la X Factor UK?

Cezar Ouatu a fost criticat de multi romani pe YouTube si social media pentru ca, la preselectiile X Factor UK, a subliniat de mai multe ori ca este din Italia, desi s-a nascut in Romania. Iata cum explica artistul declaratia. continuă pe ADPM

Cezar Ouatu participa la X Factor UK! Iata cum a cantat de l-a impresionat pe Simon Cowell! VIDEO

Dupa ce a participat la Eurovision pentru Romania in 2013, Cezar Ouatu isi incearca acum norocul la nivel international participand la preselectiile X Factor Marea Britanie. Iata cum s-a prezentat si ce a cantat.

Cezar Ouatu, dezvaluiri din culisele X Factor UK: prin ce a trecut inainte de a ajunge pe scena. A fost destul de dur. Au mai fost si alti romani, unii cunoscuti

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a oferit detalii din culisele show-ului X Factor din Marea Britanie, dezvaluind ca preselectiile au fost dure, dar si ca au fost mai multi romani inscrisi care nu au reusit sa treaca mai departe.

Cum raspunde Cezar Ouatu dupa ce fanii i-au reprosat ca i-a fost rusine sa declare ca e roman la X Factor UK: Felicitari, dar sa inteleg ca nu mai esti roman?

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a vorbit despre experienta extraordinara de la auditiile show-ului X Factor UK, in care a reusit sa impresioneze juriul si publicul, si a raspuns criticilor aparute dupa ce a declarat ca este nascut in Romania, dar a crescut in Italia.

VIDEO Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul X Factor UK. Robbie Williams: Esti campionul lumii!

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson, care au avut-o numai cuvinte de lauda privind interpretarea romanului.

Moment emotionant peste granite. Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul X Factor din Marea Britanie: Esti un campion - VIDEO

Contratenorul Cezar Ouatu a trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson,.

Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul la X Factor Marea Britanie

Contratenorul Cezar Ouatua trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis.

Cezar Ouatu iti zice de ce Romania e naspa, desi nu vrei sa crezi

O vreme, Romania a uitat cine e CezarOuatu. Si-a adus aminte de el cand acesta a spus ca Romania nu-i chiar asa frumoasa, ba din contra. Declaratia lui e insa de luat in calcul. CezarOuatu a fost o semi-vedeta nationala in 2013, cand a ajuns sa fie reprezentantul tarii la Eurovision. A esuat lamentabil acolo, [] .

EXCLUSIV Cezar Ouatu: Nu mi-e rusine ca sunt roman,dar Italia mi-a dat foarte multe, ceea ce, nu ma feresc sa o spun, poate ca Romania nu mi-a dat VIDEO

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a clarificat pentru Adevarul de ce a ales sa se prezinte drept romano-italian la auditiile show-ului X Factor UK, fapt ce i-a adus numeroase critici din partea fanilor din Romania.

Un roman celebru a ridicat in picioare juriul X Factor UK. Robbie Williams: Esti campionul lumii! (VIDEO)

Cezar Ouatu, in varsta de 38 de ani, a trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis.

Cum raspunde Cezar Ouatu dupa ce fanii i-au reprosat ca i-a fost rusine sa declare ca e roman la X Factor Marea Britanie

Cezar Ouatu le-a raspuns duminica seara la Antena 3 fanilor care i-au reprosat ca s-a prezentat ca fiind italian la concursul X Factor Marea Britanie. Eu am spus ca sunt romano-italian, am pasaport.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )