Libnet.ro
UNICEF

08:45

Masca pentru restaurant: Cum arata, cat costa si cum functioneaza (VIDEO)

B1 B1,
Masca pentru restaurant: Cum arata, cat costa si cum functioneaza (VIDEO)

Ingeniozitatea israelienilor nu se dezminte nici in timp de pandemie. Cativa inventatori au pus la punct o masca de protectie pentru restaurant cu ajutorul careia poti manca fara sa ti-o dai jos. Pur si. continuă pe B1

Curs BNR pentru miercuri, 3 iunie 2020. Cat costa azi principalele valute

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei vor stabili un nou curs valutare pentru ziua de 3 iunie 2020. in jurul orei 13:00 Banca Nationala a Romaniei va actualiza valorile fata de ziua precedenta. Curs BNR pentru miercuri, 3 iunie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs pentru data .

Cat costa sa faci un copil in Romania. Cheltuielile in timpul sarcinii si in primul an de viata depasesc 16.000 de lei

Sa faci si sa cresti un copil este scump. Doar in timpul sarcinii si in primul an de viata cheltuielile pentru un copil se ridica la peste 16. 000 de lei, arata o analiza realizata de compania internationala Picodi.

Cat costa sa mergi in vacanta in aceasta vara la mare in Romania, in Bulgaria si in Grecia

Preturile pe litoralul romanesc, la Mamaia, variaza, in medie, de la 30 de euronoapte de persoana la un hotel de 3 stele, la 120 de euro, pentru unul de cinci stele, dar in functie si de perioada aleasa, in timp ce in Costinesti, preturile pot cobori pana la 15 euronoapte de persoana, dar pentru un in luna septembrie. in Bulgaria, la un hotel de 5 stele preturile sunt cuprinse intre 48 si 52 de euro, in timp ce in Grecia pornesc de la 22 de euro si ajung pana la 100 de euro, potrivit unei analize a IRI Travel, citata de Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )