Libnet.ro
UNICEF

11:00

Castigatorii Premiilor Gopo 2020, gala derulata in aer liber din cauza pandemiei

ADPM ADPM,
Castigatorii Premiilor Gopo 2020, gala derulata in aer liber din cauza pandemiei

Aseara a avut loc, pentru prima oara in aer liber, Gala Premiilor Gopo, unde au fost premiate productiile care au excelat in ultimul an in lumea cinematografiei, precum si actorii care s-au facut remarcati. Iata cine a primit trofeele Gopo, supranumite Oscarurile romanesti. continuă pe ADPM

Premiile Gopo 2020. Lista nominalizatilor: filmele cu cele mai multe nominalizari

Dupa o amanare de cateva luni datorata pandemiei, a sosit ziua mult asteptata a decernarii Premiilor Gopo 2020, pentru cele mai prestigioase creatii ale cinematografiei romanesti. Cea de-a 14-a.

Gala Premiilor Gopo se organizeaza azi in aer liber

O multime de evenimente importante s-au anulat in contextul restrictiilor impuse pentru a stopa raspandirea virusului COVID-19. Nu este insa si cazul Galei Premiilor Gopo, cunoscuta drept Oscarurile romanesti. Evenimentul se organizeaza azi in aer liber! Iata aici detaliile! .

S-a ales praful de eleganta Oscarurilor romanesti. Cum s-au imbracat vedetele la Premiile Gopo 2020!

Seara trecuta s-a desfasurat, in aer liber si conform restrictiilor in vigoare, Gala Premiilor Gopo, cunoscuta drept Oscarurile romanesti. Iata cum si-au facut vedetele aparitia pe covorul rosu! .

GALA GOPO 2020: Apel de sustinere a productiei de film

Play Gala Gopo, care a premiat cele mai bune productii de anul trecut, a avut loc luni seara in conditii de pandemie - in aer liber, cu recomandarea organizatorilor catre participanti de a purta masca de protectie, cu aceasta ocazie fiind reluat apelul de sustinere a industriei cinematografiei romanesti.

Azi se decerneaza Premiile Gopo 2020. Unde poti vedea LIVE pe internet gala

Cea de-a 14-a editie a Galei Premiilor Gopo, evenimentul care celebreaza si recompenseaza anual cele mai importante realizari cinematografice din Romania, era programata, initial, pe 24 martie, urmand a se.

Gala Gopo 2020 - La Gomera, in regia lui Corneliu Porumboiu, marele castigator cu 9 trofee FOTO

Filmul La Gomera, regizat de Corneliu Porumboiu, produs de Patricia Poenaru si Marcela Ursu, a fost desemnat marele castigator al galei Gopo 2020 cu 9 trofee.

Premiile Gopo 2020. Lista castigatorilor: Iulian Postelnicu a luat premiul pentru cel mai bun actor

Cea de-a 14-a editie a Galei Premiilor Gopo s-a desfasurat pe 29 iunie, intr-o noua formula. Din pricina restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea noului coronavirus, Oscarurile Romaniei au fost re.

Verificari de amploare ale politistilor la terase, baruri, cluburi in aer liber si pe plaje

Politistii braileni au efectuat mai multe actiuni, in sistem integrat, pentru verificarea respectarii normelor legale impuse pe perioada starii de alerta la terase, baruri, cluburi in aer liber si pe plaje, activitati unde este semnalata prezenta unui public numeros.

Amenzi de peste 443.000 de lei la terase, baruri, plaje, cluburi in aer liber

Politistii au verificat, in ultimele trei zile, respectarea normelor legale impuse pe perioada starii de alerta la terase, baruri, plaje, cluburi in aer liber, fiind aplicate amenzi de peste 443. 000 de lei.

Peste 4.000 de baruri, terase sau cluburi in aer liber din toata tara, verificate daca respecta normele impuse de starea de alerta

Peste 4. 000 de baruri, terase, cluburi in aer liber si plaje au fost verificate de politisti in ultimele trei zile, din care 73 au primit sanctiuni pentru nerespectarea normelor impuse pe perioada starii de alerta.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2041 seconds )