Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gala Premiilor Oscar 2021 a fost amanata din cauza pandemiei de coronavirus: Cand ar urma sa aiba loc evenimentul

B1 B1,
Gala Premiilor Oscar 2021 a fost amanata din cauza pandemiei de coronavirus: Cand ar urma sa aiba loc evenimentul

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar care trebuia sa aiba loc in februarie 2021 a fost amanata pentru luna aprilie a anului viitor, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat, luni, Academia americana de fi. continuă pe B1

Gala premiilor Oscar 2021 a fost amanata

Academia americana de film AMPAS) a anuntat ca a 93-a gala de decernare a premiilor Oscar a fost amanata cu doua luni, din cauza pandemiei, si va avea loc la finalul lunii aprilie 2021.

Gala premiilor Oscar 2021 a fost amanata cu doua luni

Academia americana de film AMPAS) a anuntat ca a 93-a gala de decernare a premiilor Oscar a fost amanata cu doua luni, din cauza pandemiei, si va avea loc la finalul lunii aprilie 2021.

Ipoteza noua in scandalul demisiei asistentei Acces Direct! A fost concediata din cauza ca si-a batut joc de sotii Stegaru

O noua ipoteza a luat nastere in cazul scandalului demisiei asistentei emisiunii Acces Direct, Emily Burghelea. Lucrurile s-au aprins dupa ce tanara a dezvaluit in timpul emisiunii de lunic seara ca.

Ceremonia Oscarurilor se amana pana pe 25 aprilie 2021 din cauza pandemiei

Urmatoarea ceremonie a Oscarurilor a fost amanata timp de doua luni din cauza pandemiei coronavirusului si este programata acum pentru 25 aprilie 2021, a anuntat luni Academia de Arta si Stiinte Cinematografice, potrivit AFP.

Ce se intampla peste granite. 114 romani aflati in strainatate au murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Aproape 3. 400 de romani din diaspora au fost confirmati cu COVID-19, iar 114 dintre acestia au murit din cauza infectiei cu noul coronavirus, de la debutul pandemiei, anunta, sambata, Grupul de Comunicare Strategica.

Coronavirus: Persoanele cu diabet si boli de inima au un risc de 12 ori mai mare sa moara din cauza Covid - Studiu american

Persoanele cu boli preexistente precum boli de inima sau diabet sunt de sase ori mai predispusi sa fie spitalizati din cauza Covid-19 si au un risc de a muri din aceasta cauza de 12 ori mai mare fata de oamenii sanatosi, arata un nou studiu american, relateaza Reuters.

Din cauza Covid, cam un milion de romani au ramas fara loc de munca

Numarul celor fara loc de munca in Romania, din cauza coronavirus, e de aproximativ un milion, luand.

Evaluarea Nationala 2020: Zeci de elevi se afla in izolare din cauza COVID-19. Cand vor da examenele

Evaluare Nationala 2020. Peste 50 de absolventi de gimnaziu se afla in izolare din cauza COVID- 19.

Societatea Americana pentru Cancer disponibilizeaza 1.000 de angajati din cauza pandemiei Covid-19

Societatea Americana pentru Cancer, cea mai mare organizatie neguvernamentala dedicata cercetarii in domeniul cancerului din Statele Unite, se confrunta cu greutati financiare majore din cauza pandemiei de coronavirus.

Premiile Oscar se amana in contextul pandemiei. Cand va avea loc urmatoarea decernare

Cea de-a 93-a editie a galei Premiilor Oscar a fost amanata pentru 25 aprilie 2021, in contextul incertitudinii provocate de pandemia de coronavirus. Cel mai important eveniment din lumea filmului a fost amanat pentru prima data in 40 de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )