Libnet.ro
UNICEF

13:45

Premiile Gopo 2020. Lista nominalizatilor: filmele cu cele mai multe nominalizari

B1 B1,
Premiile Gopo 2020. Lista nominalizatilor: filmele cu cele mai multe nominalizari

Dupa o amanare de cateva luni datorata pandemiei, a sosit ziua mult asteptata a decernarii Premiilor Gopo 2020, pentru cele mai prestigioase creatii ale cinematografiei romanesti. Cea de-a 14-a. continuă pe B1

Premiile Gopo 2020. Lista castigatorilor: Iulian Postelnicu a luat premiul pentru cel mai bun actor

Cea de-a 14-a editie a Galei Premiilor Gopo s-a desfasurat pe 29 iunie, intr-o noua formula. Din pricina restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea noului coronavirus, Oscarurile Romaniei au fost re.

Azi se decerneaza Premiile Gopo 2020. Unde poti vedea LIVE pe internet gala

Cea de-a 14-a editie a Galei Premiilor Gopo, evenimentul care celebreaza si recompenseaza anual cele mai importante realizari cinematografice din Romania, era programata, initial, pe 24 martie, urmand a se.

Premiile Gopo 2020. Vezi lista completa a nominalizatilor

La Gomera regia Corneliu Porumboiu), Calatoria fantastica a Maronei regia Anca Damian), Monstri. r. Marius Olteanu), Parking r. Tudor Giurgiu) si Touch Me Not r. Adina Pintilie) sunt filmele care au intrat in cursa pentru castigarea trofeului Gopo la categoria Cel mai bun film de lungmetraj.

Premiile Gopo 2020. Vezi lista completa a nominalizatilor

Vezi lista completa a nominalizatilor.

Klaus Iohannis: Pogromul de la Iasi, unul dintre cele mai teribile din al Doilea Razboi Mondial

Unul dintre cele mai teribile pogromuri din al Doilea Razboi Mondial s-a petrecut la Iasi, acolo unde evreii au fost vanati, maltratati si asasinati, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat ca, acum, la 79 de ani de la acea tragedie, nu trebuie sa devenim fara sa ne dam seama, martori tacuti la relativizarea Holocaustului.

Lupte de strada in capitala Austriei: Ciocniri violente intre kurzi si turci, la Viena. Una din cele mai afectate zone, un cartier unde traiesc multi romani (VIDEO)

Mai multe zone din capitala Austriei au fost curpinse de proteste, multe dintre ele violente, intre grupari kurde de extrema-stanga si ultra-nationalisti turci. Una dintre cele mai afectate zone de ciocnirile.

BNR: Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante

Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante, o cincime din volumul creditelor acordate fiind neperformante, iar spre deosebire de acesta, sectorul imobiliar se situa la polul opus, cu o rata a creditelor neperformante de doar 3,5%.

IGSU: Inundatii in 36 de localitati din 18 judete, Care sunt cele mai afectate zone

Inundatiile au afectat 36 de localitati din 18 judete, cele mai grave situatii fiind in judetele Arges, Botosani si Hunedoara, anunta vineri IGSU, care precizeaza ca 160 de persoane au fost evacuate din zona inundabila a Prutului.

Exclusiv. Lista secreta a celor mai bogati romi din Romania

Cei mai bogati romi din Romania. Ce palate au, cat de mult aur detin, cat de mult cantaresc salbele lor? Cei mai bogati romi traiesc in vestul tarii. Locul I e ocupat de Ionelas Carpaci. El si familia lui au construit un imperiu in vestul tarii. Asa ca se pot lauda cu masini ultimul model si gramezi de bani aruncati la nunti, momentele cele mai potrivite pentru a se duela in avutie.

Rezultate Bacalaureat 2020. Lista notelor la Bac, afisata de Edu.ro

Rezultatele la Bacalaureat 2020 se afiseaza incepand de marti, data de 30 iunie pe edu. ro. Un numar de 134. 831 de absolventi de liceu au fost prezenti la proba la Limba si literatura. Un singur elev a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )