Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cu cine a inlocuit-o George Burcea pe Andreea Balan! Imaginile care o vor afecta pe artista! Ea este femeiea cu care isi petrece celebrul actor timpul dupa ce a parasit domiciliul conjugal (FOTO)

B1 B1,
Cu cine a inlocuit-o George Burcea pe Andreea Balan! Imaginile care o vor afecta pe artista! Ea este femeiea cu care isi petrece celebrul actor timpul dupa ce a parasit domiciliul conjugal (FOTO)

Deja nu mai este un secret faptul ca Andreea Balan si George Burcea s-au separat, iar el a parasit casa artisei. Actorul s-a mutat recent, iar paparazzi Spynews. ro l-au surprins in preajma unei alte. continuă pe B1

Andreea Balan a confirmat despartirea! Ce spune despre divortul de George Burcea

Intr-o perioada in care presa a speculat mult pe tema unui iminent divort intre Andreea Balan si George Burcea, celebra artista a confirmat astazi totul pe retelele de socializare. Iata ce spune despre acest subiect! .

Ce a postat George Burcea pe internet, chiar in ziua in care a fost prins drogat la volan

Scandalul si situatiile controversate se tin scai de Andreea Balan si George Burcea. Daca in urma cu aproape doua saptamani totul parea perfect, acum mariajul lor pare a fi in paragina. Nimic nu avea sa indice ceea ce se intampla acum in familia Burcea-Balan. Ce a postat George Burcea pe internet, chiar in ziua in .

Imaginile care o pot darama pe Andreea Balan. Cu ce femeie si-a impartit acum casa George Burcea

Se pare ca evenimentele si situatiile in care se afla Burcea in ultima vreme nu au fost destul. Actorul a pus la socoteala inca o ipostaza promitatoare care sa explice separarea brusca de Andreea Balan. Barbatul a fost prins in preajma altei femei. Cu cine imparte acum locuinta? Burcea imparte casa cu o bruneta Apar .

Cine isi doreste, de fapt, divortul. Andreea Balan a dat cartile pe fata. Ce crede George Burcea despre familia lui

Andreea Balan s-a hotarat sa dea toate cartile pe fata! Cine isi doreste cel mai tare divortul dintre ea si George Burcea? Artista a spus tot intr-un comentariu de pe retelele de socializare, dupa ce a fost luata la rost de o fana. Andreea Balan da tot din casa! Cine si-a dorit divortul Andreea Balan .

EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public. Care este, de fapt, relatia dintre ei

George Burcea s-a mutat din casa in care locuia cu artista Andreea Balan. Acesta a fost surprins ducandu-si lucrurile in casa unui prieten, acolo unde locuieste in prezent. EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public Mai mult decat atat, tot George Burcea a fost surprins si in compania altei femei.

Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan. Era sortit sa devina tata cat mai curand

Sotul Andreei Balan, George Burcea, si-a inceput cariera de actor fiind animator la petrecerile de copii. Acesta a lucrat ca marinar in urma cu 8-9 ani, dupa care a realizat ca-si doreste sa devina actor. Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan George Burcea a renuntat la meseria .

Andreea Balan a facut publica filmarea. Ce s-a intamplat cu ea si George Burcea dupa vacanta

Andreea Balan si George Burcea isi iau adio definitiv. Artista a confirmat ieri separarea de tatal copiilor ei, iar acum ofera detalii despre momentul in care s-a produs declicul. Ce s-a intamplat intre ea si George in vacanta? Ce s-a intamplat intre Andreea Balan si George Burcea in vacanta? Despartirea extrem de brusca dintre Andreea .

Mesajul lui George Burcea: Te-as saruta pana ti-as face urme. Nu, nu este pentru Andreea Balan!

Situatia se inrautateste pe zi ce trece in familia Burcea-Balan. Ce face George in aceste momente extrem de tensionate? Ultimul mesaj din mediul online a luat prins surprindere pe toata lumea. George Burcea, mesaj surprinzator in plin razboi cu viata: Te-as saruta pana ti-as face urme Ultimele saptamani au fost extrem de dure atat pentru .

Dovada ca Andreea Balan a incercat sa ii dea o sansa lui George Burcea. Ce a recunoscut acum cantareata

Raspunsul Andreei la comentariul unui fan a clarificat toata situatia dintre ea si Burcea mult discutata in mediul online. Totul este exact asa cum se credea! Dovada ca Balan a incercat sa-si salveze casnicia, iar George a fost cel care a facut un pas inapoi! Dovada ca Andreea Balan a incercat sa-si salveze casnicia Majoritatea .

Nu mai exista cale de intoarcere! Andreea Balan si George Burcea divorteaza! Care este motivul deciziei radicale

Andreea Balan si George Burcea au decis oficial sa divorteze! Desi se zvonea ca solista avea de gand sa astepte ca el sa-si rezolve problemele cu justitia si dupa sa faca pasul, cei doi s-au decis sa-si incheie cat mai repede socotelile. Care este motivul pentru care vor depune actele de divort mai repede decat .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )