Libnet.ro
UNICEF

13:00

Printul Harry si Meghan Markle au dat in judecata paparazzi anonimi care foloseau drone si elicoptere pentru a-i fotografia in casa

Adevărul Adevărul,
Printul Harry si Meghan Markle au dat in judecata paparazzi anonimi care foloseau drone si elicoptere pentru a-i fotografia in casa

Printul Harry si sotia lui, Meghan Markle, au dat in judecata paparazzi anonimi pentru invadarea intimitatii, dupa ce fotografii cu fiul lor in varsta de 14 luni, realizate cu ajutorul unor drone, au fost scoase la vanzare, scrie The Hollywood Reporter. continuă pe Adevărul

Meghan Markle si Printul Harry, probleme in instanta si in Statele Unite. Ce s-a intamplat de fapt

Meghan Markle si Printul Harry au pornit un proces legal in Statele Unite ale Americii, dupa ce un fotograf a folosit drone pentru a surprinde poze cu fiul lor Archie, pe propritatea lor privata din Los Angeles.

Meghan Markle n-a mai suportat: Zburau cu elicoperul deasupra casei la 5.30 dimineata

Meghan Markle nu a mai suportat si a pus piciorul in prag. Ce a deranjat-o pe sotia Printului Harry? Atitudinea sa taioasa le va da mari batai de cap unor oameni. Meghan Markle a luat atitudine. Zburau cu elicoperul deasupra casei la 5. 30 dimineata Printul Harry si Meghan Markle s-au departat de Casa Regala a .

Printul Harry are o relatie stransa cu Adele. Meghan nu pare sa observe ce se intampla

In ultima vreme, Printul Harry pare ca s-a apropiat foarte mult de Adele. Ba mai mult, sunt dati in care Meghan Markle nu stie ca sotul ei se afla in compania cantaretei. Aceasta s-a straduit atat de.

Cutremur la Casa Regala Britanica! Meghan Markle revine la Hollywood! Ce rol va avea fosta ducesa

Meghan Markle si-ar putea relua cariera din Hollywood, la care a renuntat atunci cand s-a casatorit cu Printul Harry. Cuplul regal locuieste acum in Los Angeles si este independent finaciar de Familia Regala, semne care arata ca Ducesa ar putea reveni la adevarata pasiune: actoria.

Scandal in familia regala. Printul Harry, afaceri necurate in Marea Britanie?!

Scandal de proportii in Familia Regala Britanica, dupa ce Printul Harry si Printul William au fost luati cu asalt de niste acuzatii grave aduse de liderii miscarii Republic. Care sunt, mai exact, acestea? Aflati in paragrafele urmatoare. Afaceri murdare in Familia Regala? Graham Smith, seful miscarii Republic, care are drept scop dizolvarea monarhiei britanice, a .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )