Libnet.ro
UNICEF

17:30

Borcea si Pelinel, surpriza de proportii de Valentines Day. Anuntul facut de Valentina (FOTO)

B1 B1,
Borcea si Pelinel, surpriza de proportii de Valentines Day. Anuntul facut de Valentina (FOTO)

Dubla aniversare pentru cuplul Borcea-Pelinel: Valentines Day si ziua Valentinei. CUTREMUR MONDEN! IULIA VANTUR A FUGIT DE SALMAN KHAN DUPA CE A PRINS-O iN FAP! DOAMNE, CE NEBUNIE Valentina si sotul sau. continuă pe B1

Unde umor nu e, nimic nu e! Cele mai bune meme de Valentines Day: mesajul transmis de MAI

In Romania, Valentines Day nu a fost doar prilej de celebrare a iubirii, ci si motiv de amuzament. Inclusiv MAI si Politia Romana au facut glume pe seama acestei zile.

8 cadouri ciudate pentru iubitiubita de Valentines Day

Valentines Day se apropie cu pasi repezi, iar frenezia cadourilor a inceput deja. Cuplurile care doresc pe 14 februarie sa-si uimeasca partenerul de viata aleg tot mai des sa renunte la cadourile clasice, in favoarea celor inedite sau personalizate. 8 cadouri ciudate de Valentines Day pentru iubitiubita Ziua indragostitilor este un prilej de a-ti arata .

Valentines Day: Ministerul Afacerilor Interne, postare INEDITA de Ziua indragostitilor (FOTO)

Valentines Day este una dintre cele mai asteptate zile din an, fiind sarbatorita de milioane de oameni, din toate colturile tarii.

Surorile Raluca si Denisa canta de Valentines Day pe malul Borcei

Calarasenii sunt invitati sa celebreze Valentines Day alaturi de artisti de muzica usoara indragiti. Un spectacolul dedicat iubirii are loc vineri, 14 februarie, la ora 18. 00, la sala Barbu Stirbei. Pe scena vor urca trupa Taxi si surorile Raluca si Denisa, foste Bambi.

Valentines Day: Topul zodiilor care isi intalnesc sufletul pereche

Norocul va surade unor zodii de Valentines Day. GALERIE FOTO) Mai precis, trei zodii isi vor.

Horoscop de Valentines Day. Trei cupluri de zodii care se despart inainte de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi, insa nu toti vor fi inconjurati de inimioare rosii si trandafiri. Din punct de vedere astral, exista cateva cupluri de zodii predispuse la lacrimi si suspine chiar inainte de Valentines Day.

SONDAJ Trei din zece angajati vor ca Valentines Day sa fie zi libera

Pentru trei din zece angajati romani, Valentines Day este o zi cu o semnificatie speciala, suficient de importanta pentru a fi declarata zi libera, arata un sondaj efectuat de BestJobs.

Tinute aprobate de stiinta caresucesc mintile de Valentines Day

Femeile stiu cum sa-si puna in valoare cele mai bune atribute fizice apeland la vestimentatie, make-up si hairstayling. Iar o sarbatoare ca Valentines Day este prilejul perfect pentru a descoperi cum ne ajuta diverse artificii sa devenim mai atragatoare, pe baza studiilor corelate cu tendintele in fashion.

PC Garage propune un Valentines Day de gaming cu o campanie speciala

PC Garage vine in ajutorul tuturor celor aflati in cautarea cadoului perfect de Valentines Day, oferind in perioada 10-14 februarie, atat propuneri interesante de cadouri, cat si reduceri de pana la 60%.

Oferta de Valentines Day cu care CFR Calatori a dat startul glumelor pe Facebook

Luna februarie e aia in care romanii imprumuta din cultura americana si sarbatoresc Valentines Day. Nici CFR Calatori nu sta deoparte. Pe 14 februarie, americanii.

ştiri din Monden

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2093 seconds )