Libnet.ro
UNICEF

08:00

CRISTI BORCEA, in bratele Alinei Vidican?! Fosta sotie arata demential dupa operatiile estetice! Pelinel, iN SATRE DE SOC (FOTO)

B1 B1,
CRISTI BORCEA, in bratele Alinei Vidican?! Fosta sotie arata demential dupa operatiile estetice! Pelinel, iN SATRE DE SOC (FOTO)

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, arata demential dupa ultimele operatiile estetice. continuă pe B1

CRISTI BORCEA se intoarce in bratele Alinei Vidican?! Asta e BOMBA MONDENA a anului! Fosta sotie S-A SCHIMBAT TOTAL (FOTO)

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, arata demential dupa ultimele operatiile estetice.

Decizie fara precedent. Cu cine a ales Cristi Borcea sa mearga la munte, de sarbatori

Cristi Borcea a avut parte, in luna noiembrie, de un cadou din partea autoritatilor. A fost eliberat conditionat din penitenciar, dupa ce si-a ispasit pedeapsa. Este vorba de dosarul retrocedarilor de terenuri din Constanta. Omul de afaceri a decis sa acorde tot timpul sau liber familiei, care l-a sustinut neconditionat in momentele cele mai grele .

Ce replici si-au aruncat Lidia Buble si Diana, dupa ce Razvan Simion a divortat de fosta sotie. Mizeriile au facut tandari povestea noastra

Ce replici si-au aruncat Lidia Buble si Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, dupa ce prezentatorul matinalului de la Antena 1 a divortat? Ce replici si-au aruncat Lidia Buble si Diana, dupa ce Razvan Simion a divortat de fosta sotie Razvan Simion a divortat de sotia sa, Diana, in anul 2015. Anuntul a venit .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )