Libnet.ro
UNICEF

18:00

INCENDIAR! VALENTINA PELINEL a facut-o cu CRISTI BORCEA pe plaja! Imgini interzise cardiacilor (GALERIE FOTO)

B1 B1,
INCENDIAR! VALENTINA PELINEL a facut-o cu CRISTI BORCEA pe plaja! Imgini interzise cardiacilor (GALERIE FOTO)

Cristi Borcea si Valentina Pelinel formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul romanesc. continuă pe B1

SOC! Valentina Pelinel, in LACRIMI! Cristi Borcea, GRAV BOLNAV! Diagnosticul TERIBIL pus de MEDICI!

Cristi Borcea se confrunta cu mari probleme de sanatate, dupa ce a fost eliberat din inchisoare.

Valentina Pelinel a dezvaluit ce face in intimitate cu Cristi Borcea. S-au fotografiat si au facut totul public

Valentina Pelinel le-a dezvaluit fanilor cateva din secretele care ii garanteaza o relatie cu Borcea pana la adanci batraneti. Fostul model se pare ca a gasit reteta perfecta pentru a-l multumi pe afacerist pe toate planurile. Valentina Pelinel, surpriza de ziua lui Borcea Valentina Pelinel si Cristian Borcea formeaza unul din cuplurile din showbiz care .

S-A TERMINAT! Dupa atatia ANI de RELATIE cu Cristi BORCEA, Valentina Pelinel facut ANUNTUL SOC al ZILEI! DECIZIA care CUTREMURA showbizul romanesc (FOTO)

Valentina Pelinel se simte mai implinta ca oricand. Are 3 copii frumosi si sanatosi, iar sotul ei, Cristi Borcea ii este alaturi.

ADIO, CRISTI BORCEA! Valentina Pelinel a renuntat! Incredibil unde a disparut! Asta e BOMBA ANULUI

Valentina Pelinel e mai decisa ca niciodata sa renunte la rolul de casnica si sa revina cat mai repede in lumina reflectoarelor. Cu toate ca rolul de mama pare sa o prinda extrem de bine, exista semne.

EXCLUSIV Sotiile lui Cristi Borcea, obligate sa semneze acest act, la casatorie. Ce nu au voie sa faca sub nicio forma

Cristi Borcea are o familie foarte frumoasa, de care se bucura pe deplin, odata cu eliberarea din spatele gratiilor. Si-a refacut viata alaturi de Valentina Pelinel, iar manechinul i-a daruit un fiu superb, pe nume Milan Cristian, dar si pe gemenele Indira si Rania. Mai mult, micutele mai impart si numele sfant de Maria, pe .

CUTREMUR MONDEN! Valentina Pelinel a dezvaluit MARELE SECRET! A spus tot ce se va intampla cu CEI TREI COPII PE CARE-I ARE

Valentina Pelinel este una dintre cele mai frumoase vedete din Romania. Sotia lui Cristi Borcea a reusit sa isi mentina silueta de invidiat, chiar daca a nascut de curand. Recent, ea a dezvaluit.

Valentina Pelinel, la mare cu Borcea. Cum au fost surprinsi cei doi

Valentina Pelinel este la mare, cu iubitul ei, Cristian Borcea. Cel putin asta reiese din cea mai recenta fotografie postata joi de model, pe pagina sa de Facebook.

Cutremur monden! MIHAELA BORCEA a facut anuntul in lacrim! Da, are legatura cu CRISTI BORCEA! De data asta a patit-o GRAV

Cristi Borcea a implinit 50 de ani de curand, motiv pentru careMihaela Borcea i-a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare. Pentru ca azi e o zi speciala pentru tine, iti doresc din.

Da, din pacate e adevarat! Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Dezaluiri emotionante in showbiz! Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit, in adolescenta, si de hepatita A.

Cine este baiatul de la Glovo care l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga. Legatura teribila cu Cristi Borcea

Un angajat Glovo l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga! Cazul baiatului l-a lasat fara cuvinte pe cunoscutul actor, care a tras imediat un semnal de alarma pe retelele de socializare, dupa ce a vazut fotografii cu acesta in timpul serviciului. Cine este tanarul si care este legatura sa cu Cristi Borcea? Baiatul de la .

ştiri din Monden

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )