Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valentina Pelinel a facut ANUNTUL! SFARSITUL era inevitabil! ADIO, Cristi BORCEA (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Valentina Pelinel a facut ANUNTUL! SFARSITUL era inevitabil! ADIO, Cristi BORCEA (GALERIE FOTO)

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit anul trecut. Valentina a trecut insaprin momente cumplite cand sotul ei a ajuns din nou la inchisoare! ALEX VELEA, iN STARE DE SOC! ANTONIA S-A. continuă pe B1

Irina Rimes a facut anuntul dupa ce s-a afisat la Brasov cu iubitul ei. Reactia fanilor cand au vazut fotografia

Irina Rimes a publicat o imagine sugestiva pe contul de socializare, dupa ce s-a afisat cu noul iubit in Brasov. Reactia fanilor cand au vizut fotografiile a fost de milioane! Irina Rimes a facut anuntul dupa ce s-a afisat la Brasov cu iubitul ei Recent, Irina Rimes a facut publica o imagine cu iubitul sau .

DEMISIE BOMBA LA ANTENA 1! Prezentatoarea TV a facut anuntul chiar in ULTIMA ZI din acest an

Bomba la Antena 1! Adriana Bahmuteanu a anuntat ca pleaca de la Antena 1, ca pune punct colaborarii cu emisiunea Acces Direct. Ea era reporter special. Prezentatoarea TV a facut chiar anuntul pe retelele.

SOCUL ANULUI! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE: Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL! (FOTO)

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf. Anamaria Prodan a povestit faptul ca relatia cu sotul ei nu a.

NUCLEARA DE REVELION: Bahmuteanca si Prigoana S-AU iMPACAT! Chiar VEDETA ANTENA 1 a facut ANUNTUL care ii lasa pe toti masca

Bomba! Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu s-au impacat? Chiar vedeta Antenei 1 a facut cateva declaratii care au lasat loc de interpretari.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )