Libnet.ro
UNICEF

11:01

Adelina Pestritu, desemnata cel mai bun influencer din Romania: Sinceritatea e cheia succesului FOTO

Adevărul Adevărul,
Adelina Pestritu, desemnata cel mai bun influencer din Romania: Sinceritatea e cheia succesului FOTO

Vedeta de televiziune Adelina Pestritu a fost desemnata cel mai bun influencer din Romania, in anul 2019, la gala locala a premiilor E! People Choice Awards. continuă pe Adevărul

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 OCTOMBRIE Crestere de 2,59% pentru SIF Moldova

Cu o apreciere a cotatiei de 2,59%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 - 30 octombrie, actunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui financiar BET-FI, a carui cotatie a urcat cu numai 0,19%, in perioada mentionata.

BOMBA MONDENA: Adelina Pestritu a dat lovitura si PLEACA LA LOS ANGELES! Toti mor de invidie pentru ca...

Celebrele premii E! Peoples Choice Awards din Statele Unite au desemnat care a fost cel mai bun influencer din Romania in 2019. Este vorba despre Adelina Pestritu, care va participa, pe 10 noiembrie, la gala din Lo.

Adelina Pestritu a castigat Best Romanian Influencer la E! Peoples Choice Awards. Pleaca in America sa participe la gala!

E oficial! Adelina Pestritu este cel mai puternic influencer in Romania, vedeta castingand titlul Best Romanian Influencer la E! Peoples Choice Awards. Iar in curand va pleca in America sa participe la gala! .

Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, a recunoscut Simona Halep dupa meciul pierdut cu Karolina Pl.

Am 29 de ani, iubesc aventurile, iar intr-o seara jucam poker cu cel mai bun prieten al meu si cu iubita lui. Dupa cateva pahare in plus, ea a facut ceva naucitor. Reactia prietenului meu m-a lasat masca. Acum nu ne mai putem opri! E bestial

Un tanar din Marea Britanie a intrat intr-un joc nu tocmai obisnuit. Prietenul meu cel mai bun din copilarie e casatorit de patru ani. El si sotia lui au 27 de ani, eu am 29 si de mai bine de un an sunt.

Tanarul venea in fiecare weekend la prietenul lui cel mai bun si la sotia lui. intotdeauna sfarseau sa faca amor in trei, insa ceva s-a schimbat la el: Ma simt atat de rau ca...

Un tanar a acceptat sa isi petreaca weekendul la prietenul sau cel mai bun, care se afla acasa cu sotia sa. Au jucat poker pe dezbracate si femeia a ajuns complet goala. Seara a dvenit palpitanta si s-a.

Sorin Ovidiu Vintu, atac fara precedent la CTP. Cel mai batran hater din Romania!

Sorin Ovidiu Vintu l-a atacat pe CTP, dupa ce gazetarul i-a rostit numele in emisiunea Jurnal de seara, de pe Digi 24. Afaceristul l-a catalogat drept cel mai batran hater din Romania, apoi a incercat sa ii descifreze comportamentul. Sorin Ovidiu Vintu, atac la adresa lui CTP Afaceristul Sorin Ovidiu Vintu a facut cateva remarci .

Vedetele au dat de greu la Asia Express. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs

Filmarile pentru show-ul Asia Express au inceput, iar momente din emisiune pot fi vazute in Jurnalul de Asia, difuzat online. Acolo am descoperit ca nici bine nu au pornit la drum vedetele, ca au si dat de greu. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs? Vedetele au dat de greu la Asia Express Show-ulAsia .

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

Globe Soccer Awards: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi si patru jucatori de la Liverpool, candidati pentru titlul de cel mai bun jucator

Organizatorii premiilor Globe Soccer au anuntat listele finale ale candidatilor care intra in cursa pentru trofeele din 2019. Cel mai asteptat este cel acordat celui mai bun fotbalist al anului. Pe lista celor sapte finalisti se regasesc patru jucatori de la Liverpool. Gala de decernare va avea loc pe 29 decembrie, la Dubai.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )