Libnet.ro
UNICEF

10:31

Adelina Pestritu, RAVASITOARE in America! Uite cu ce tinuta a rupt gura targului la E! Peoples Choice Awards 2019 (FOTO)

B1 B1,
Adelina Pestritu, RAVASITOARE in America! Uite cu ce tinuta a rupt gura targului la E! Peoples Choice Awards 2019 (FOTO)

Bucurie mare pentru romani. Adelina Pestritu a ajuns in America, la galaPeoples Choice, pentru a-si ridica premiul de cel mai bun influencer din Romania. Aceasta a fost premiata alaturi de cele mai mari. continuă pe B1

Adelina Pestritu a stralucit pe covorul rosu al galei Peoples Choice 2019 din LA: ce tinuta a purtat si cum s-a pozat cu vedetele de la Hollywood

Adelina Pestritu 32 de ani) a fost prezenta la gala E! Peoples Choice Awards 2019, care a avut loc la Los Angeles, pentru a-i fi inmanat premiul pentru Cel mai bun influencer din Romania. Vedeta de televiziune s-a pozat cu vedete precum Kim Kardashian 39 de ani) si Pink 40 de ani).

Adelina Pestritu, alaturi de Kim Kardashian, la un eveniment in Los Angeles. Detaliul inedit pe care l-au observat imediat fanii. Cine s-a imbracat cel mai bine

Adelina Pestritu a reusit sa guste din visul sau American. Iata ce a ales sa poarte vedeta noastra si cum au comparat-o fanii ei cu celebra Kim Kardashian! Cine s-a imbracat mai bine? Adelina Pestritu, alaturi de Kim Kardashian Adelina Pestritu s-a putut bucura de premiera pentru Romania. Pentru prima data in 45 de ani, .

Cu cine s-a intalnit Adelina Pestritu la evenimentul din Los Angeles

Adelina Pestritu nu-si mai incape de fericire dupa ce a luat parte, alaturi de o multime de vedete internationale, la Gala E! Peoples Choice Awards! Iata cu cine s-a intalnit acolo! .

Cum s-a imbracat Adelina Pestritu pe covorul rosu in Los Angeles

Adelina Pestritu s-a numarat azi-noapte printre vedetele care au pasit pe covorul rosu al Galei E! Peoples Choice Awards. Iata cum s-a imbracat cu aceasta ocazie! .

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )