Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani castiga Adelina Pestritu din contractele de publicitate. Sumele nu sunt deloc mici

B1 B1,
Cati bani castiga Adelina Pestritu din contractele de publicitate. Sumele nu sunt deloc mici

Adelina Pestritu este una dintre cele mai indragite vedete de pe Instagram. Celebra bruneta are peste un milion de fani pe contul personal de Instagram, iar anul trecut a fost premiata la E! People Choice. continuă pe B1

Adelina Pestritu incaseaza o adevarata avere din contractele de publicitate. Nu mai trebuie sa munceasca toata viata!

Nu e deloc usor sa fii Adelina Pestritu! Mai ales intr-o perioada cand notorietatea ta creste vazand cu ochii si cand iei premiul E! People Choice Awards. Dar ce inseamna asta pentru ea? Munca! Munca si iar munca! E influencer, vlogger. Majoritatea timpului il petrece cu telefonul in mana Adelina Pestritu castiga foarte bine din .

Cati bani pierd studiourile MGM din cauza amanarii lansarii filmului No Time To Die, in contextul epidemiei de coronavirus

Premiera viitorului film din seria James Bond, No Time To Die, a fost amanata sapte luni din cauza epidemiei de coronavirus, iar acest fapt va avea efecte negative si asupra incasarilor.

Ce pensie are Horia Moculescu. Postasul a spus ca ii e jena sa mi-o dea! Cati bani a primit

In sfarsit, se face dreptate! Compozitorul Horia Moculescu e primul care confirma asta. Statul roman echilibreaza balanta. Pensiile nesimtite nu vor mai fi atat de nesimtite. Vor fi, mai degraba, ne-simtite! Adica n-o sa mai simta nimeni ca si-a primit drepturile banesti dupa o viata de munca. Asa da! Sunt fericit ca statul a luat .

Cat este marele premiu la Romanii au Talent. Pentru cati bani se lupta concurentii

Pentru marele premiu de la Romanii au Talent, multi concurenti au dat dovada de curaj si talent, dar nu toti au putut sa impresioneze juratii. Afla pentru ce premiu se bat acum concurentii si de ce conteaza asa mult. Cat este marele premiu la Romanii au Talent Sezonul cu numarul 10 a adus pana in .

Cati bani a primit Gina Pistol pentru sezonul 3 din Asia Express. Smiley incaseaza suma asta intr-o singura seara

Gina Pistol este gazda Asia Express de la Antena 1 din 2018, cand a debutat emisiunea pe sticla. Reality show-ul se bucura de un succes rasunator, emisiile fiind de cele mai multe ori lider de audienta la toate categoriile de public. Cu toate acestea, suma pe care o incaseaza blondina nu depaseste banii pe care .

Cati bani scot din buzunar romanii cand iau masa in oras

In ultimii doi ani, piata de mancare gatita s-a dublat. in cinci cele mai mari orase din Romania, Bucuresti ,Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca si Brasov, piata restaurantelor a ajuns la 14,1 miliarde de lei.

Putini romani stiu! Cati bani primea regimul Ceausescu pentru repatrierea etnicilor germani

Putini romani stiu detaliile financiare ale repatrierii etnicilor germani din Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )