Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mel Gibson, spitalizat dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Adevărul Adevărul,
Mel Gibson, spitalizat dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Actorul si regizorul australian Mel Gibson, in varsta de 64 de ani, a fost spitalizat timp de o saptamana, in primavara acestui an, dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19, iar de atunci s-a vindecat complet, informeaza People. continuă pe Adevărul

Mel Gibson a fost infectat cu coronavirus. Actorul, internat si vindecat cu remdesivir

Actorul Mel Gibson este una dintre vedetele care s-au infectat cu coronavirus. El a fost internat in spital timp de o saptamana, in luna aprilie, dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19, scrie Today. com, preluat de Mediafax.

Mel Gibson, infectat cu coronavirus. Totul a fost tinut secret. Cum s-a tratat actorul

Starul din Mad Max, Arma Mortala si Braveheart a fost infectat cu noul coronavirus. Actorul si regizorul Mel Gibson a fost internat o saptamana in spital, in mare secret, in luna aprilie,.

Mel Gibson, infectat cu coronavirus

Actorul Mel Gibson a petrecut o saptamana la spital dupa ce a contractat coronavirus la inceputul acestui an, au confirmat reprezentantii sai, conform The Guardian.

Mel Gibson, infectat cu coronavirus si internat in spital. Anunt surprizator despre starea de sanatate a actorului

Mel Gibson, actorul si regizorul australian in varsta de 64 de ani, a fost infectat cu coronavirus si a fost internat in spital timp de o saptamana.

Alerta la Ford Craiova! Un angajat a fost diagnosticat cu COVID-19

Un angajat al uzinei Ford Craiova, care lucreaza in sectia Vopsitorie, a fost diagnosticat cu COVID-19. Barbatul a venit la serviciu, ultima data, marti, 21 iulie.

Ce scrie presa din afara dupa ce Dan Petrescu a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Antrenorul lui CFR Cluj a fost testat si el pozitiv cu noul coronavirus. S-a confirmat, astfel, focarul de infectie de la campioane en-titre, acolo unde au fost depistate si alte 12 cazuri de persoane infectate cu.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )