Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai bune filme in care a jucat Daniel Radcliffe, dupa seria Harry Potter

B1 B1,
Cele mai bune filme in care a jucat Daniel Radcliffe, dupa seria Harry Potter

Daniel Radcliffe va fi mereu asociat cu vrajitorul Harry Potter, personajul cartilor lui J. Rowling, rol pentru care a castigat milioane de fani din intreaga lume. Cu toate acestea, Daniel este un actor. continuă pe B1

Cele mai bune paste de post, care iti vor tine de foame o zi intreaga. Reteta se face extrem de usor, cu numai cateva ingrediente

Patele sunt de cele mai multe ori asociate cu multe branzeturi, sosuri cremoase sau fructe de mare. Cu toate acestea, nu este nevoie de proteina animala pentru a obtine un bol de paste delicios, care iti va tine de foame o zi intrega.

Cele mai bune chiftele de legume, fara pic de carne. Reteta ieftina si usor de preparat

Chiftelele de legume sunt alegerea ideala pentru zilele in care doriti sa renuntati la carne si pot fi consumate ca fel principal, pot fi adaugate in sandwichuri sau chiar servite langa o salata fresh de vara.

Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Ilie. Mesaje Whatsapp si Messenger pentru ziua onomastica

Azi e o zi speciala pentru credinciosi si cu o subla insemnatate pentru cei care poata numele Sfantului Ilie. Cum poti sa faci cele mai frumoase urari azi, 20 iulie? Care sunt cele mai bune felicitari pentru ziua numelui? Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Ilie Azi, 20 iulie, este o zi deosebita pentru cei .

Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online

Conform statisticilor, consumatorii parasesc de cele mai multe ori procesul de achizitionare, chiar daca au pus produsele in cos, din cauza metodei de plata. Care sunt cele mai sigure metode de plata cu cardul bancar? Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online Clientii care obisnuiesc sa faca cumparaturi online, .

Coronavirus in Romania: Care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi in Harghita nu a fost raportata nicio imbolnavire in ultimele 24 de ore

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 152 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti. in continuare, judetele cu cele mai multe imbolnaviri noi sunt Arges - 89 si Prahova - 70. intr-un singur judet nu a fost raportat niciun caz nou de COVID-19.

Cele mai delicioase clatite cu branza si stafide. Reteta simpla pe care o stiu toate gospodinele

Clatitele sunt o specialitate bretona, o regiune din nord-vestul Frantei, care a devenit cunoscuta si apreciata rapid in toata lumea. Pot fi dulci, cat si sarate, iar umpluturile variaza de la cele mai simple, cum ar fi dulceata sau miere, pana la combinatii spectaculoase. De asemenea, pentru cei care adora combinatia de branza cu stafide, .

Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul este orasul in care au fost inregistrate cele mai multe cazuri in ultimele 24 de ore, potrivit autoritatilor. Capitala este urmata de judetul Arges si de judetul Prahova.

Schimbare majora la bancomate. Se intampla la una dintre cele mai mari banci. Toti romanii trebuie sa stie

Una dintre cele mai mari banci din Romania a anuntat ca baga in revizie sistemul de bancomate. E un demers care va necesita circa 2,6 milioane de euro. CEC Bank a anuntat ca va inlocui.

Analiza: Cat costa sezlongurile de pe litoralul romanesc si care sunt cele mai ieftine statiuni

O analiza efectuata de un site de rezervari online a vacantelor pe litoralul romanesc arata ce pret au sezlongurile in cele mai importante statiuni de la malul Marii Negre.

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca care prezenta informatii eronate privind pandemia de coronavirus

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma pentru incalcarea politicilor sale impotriva raspandirii dezinformarii cu privire la COVID-19. Grupul Unmasking America! avea peste 9000 de membri, iar continutul postat prezenta informatii eronate legate de coronavirus.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )