Libnet.ro
UNICEF

20:30

De la PRO TV la manastire: Transformare SOCANTA a uneia dintre cele mai iubite vedete din Romania! Abia acum ADEVARUL iese la iveala (FOTO)

B1 B1,
De la PRO TV la manastire: Transformare SOCANTA a uneia dintre cele mai iubite vedete din Romania! Abia acum ADEVARUL iese la iveala (FOTO)

Actorul Mihai Coada, cunoscut pentru personajul Nelu Curca din serialul la Bloc a facut declaratii despre cum s-a schimbat viata lui dupa ce s-a retras de la TV si a ales calea religiei. Acesta a vorbit despre. continuă pe B1

Spania a inaugurat inca 122 km de linie de mare viteza catre unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii

Granada, unul dintre cele mai vizitate orase spaniole, a intrat in reteaua trenurilor de mare viteza dupa ce marti a fost inaugurata o linie de 122 km catre acest oras. Spania este tara europeana cu cea mai mare retea de trenuri de mare viteza, peste 3. 000 km.

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze Depoul Victoria si sa dea terenul, unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti, Societatii de Transport Bucuresti ca sa-l valorifice

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze depoul din Piata Victoriei si sa mute tramvaiele la depoul din Titan. Terenul ramas liber, aproape 35. 000 mp, va ajunge la Societatea de Transport Bucuresti STB), printr-o majorare de capital. Societatea va decide ce face cu el, respectiv va putea incheia contracte de administrare, asociere in participatiune, parteneriate public private, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a Sedintei de Consiliu General de miercuri. Terenul este unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti si a fost vanat constant in ultimii 30 de ani de rechinii imobiliari. Transferul de proprietate al unui asemenea bun, al carui pret poate ajunge si la 2500 de euromp fara un plan clar si transparent este controversat si ridica mai multe semne de intrebare.

Enigmele unuia dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat. Tezaurul de la Pietroasele,.

Cum se gateste Hremzli, unul dintre cele mai delicioase preparate traditionale din Maramures

O reteta extrem de simpla, care poate tine loc de o gustare rapida este Hremzli. Seamana cu niste chiftelute plate din cartofi si sunt printre cele mai delicioase preparate traditionale din Maramures.

Cristi Chivu, un barbat implinit. Fostul capitan al Romaniei are cele mai frumoase fiice si o sotie de la care nu-ti poti lua ochii

Cristi Chivu, fostul capitan al Romaniei, este un barbat implinit, caci are cele mai frumoase fiice si o sotie de la care nu-ti poti lua ochii. Fostul fotbalist formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc alaturi de Adelina Chivu. Armonia din familia celor doi se poate remarca si din felul in care .

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Care sunt sectoarele cu cele mai mari procente de promovare

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Capitala are unul dintre cele mai mari procente de promovare din tara la Evaluarea Nationala 2019. Din cei 13. 757 de candidati prezenti la examen, 84,94%11. 684 de absolventi) au luat medii egale sau mai mari de 5, procent comparabil cu anul trecut cand a fost de 85,30%. Vezi situatia pe sectoare.

Evaluarea nationala. Care sunt judetele cu cele mai bune rezultate si cum s-au descurcat elevii din Bucuresti

Cele mai bune rezultate la Evaluarea Nationala EN) au fost inregistrate in judetele Braila, unde 87,6 la suta dintre elevi au obtinut note peste sau egale cu cinci, Cluj, 87,4 la suta) si Prahova, 84 la suta).

ANUL TRECUT: Tara noastra, cele mai mici preturi la alimente din Europa

Tara noastra avea, anul trecut, cele mai reduse preturi la alimente dintre tarile Uniunii Europene, cu 34,6% mai scazute decat media UE, iar la recreatie si cultura cu 41,6% sub medie, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cine este farmacistul care a donat o avere pentru construirea unuia dintre cele mai mari spitale din Prahova

Scandalul legat de modul in care sunt tratati bolnavii in spitalele din Romania are radacini adanc infipte in trecutul tarii. Vizite inopinate ale autoritatilor centrale in unitatile medicale din teritoriu nu au fost inventate de actualii guvernanti, acestea se faceau inca din secolul al XIX-lea.

Care sunt cele mai bune restaurante din lume in 2019, conform noului clasament

In cadrul unui eveniment care a avut loc la Singapore, au fost decernate premiile pentru cele mai bune restaurante din lume, conform organizatiei The World`s 50 Best Restaurants. Aseara, a avut loc la Singapore cel mai important eveniment al anului din industria restaurantelor. A fost facut public clasamentul pe 2019 cu cele mai bune 50 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )