Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai frumoasa fetita din lume a ajuns la 16 ani. A prezentat pentru Dolce Gabbana

ADPM ADPM,
Cea mai frumoasa fetita din lume a ajuns la 16 ani. A prezentat pentru Dolce Gabbana

Thylane Blondeau a fost considerata ani la rand cea mai frumoasa fetita din lume. A realizat pictoriale pentru marile revista de moda si pentru mari designeri. Acum are 16 ani si a defilat pe podium pentru Dolce & Gabbana. Iata cum arata in prezent! . continuă pe ADPM

Cea mai grasa femeie din lume a murit

O femeie din Egipt, care a cantarit la un moment dat aproape 500 de kilograme si a fost considerata cea mai grasa femeie din lume, a decedat luni. Eman Ahmed Abd El Aty a decedat in urma unei insuficie.

A murit cea mai grasa femeie din lume. Ea cantarea jumatate de tona

Eman Ahmed Abd El Aty, considerata cea mai grasa femeie din lume, a murit luni dimineata, intr-un spital din Abu-Dabi, potrivit bbc. com. Avea 37 de ani si, dupa ce suferise o operatie de micsorare a.

Faze tari: Cea mai inalta frizura din lume; Costumul de protectie de 15 ori mai rezistent ca otelul; Branza mirositoare care a dus la o descoperire remarcabila

Am fost la cafeneaua ortodoxa romana care vrea sa-i scape pe liceeni de vicii. In cafeneaua asta nu se fumeaza, iar pe pereti il. Descoperire bizara realizata de arheologi intr-un cimitir medieval izolat. Nu am mai intalnit asa ceva pana acum. O expeditie arheologica de trei saptamani in.

Cine este mostenitoarea imperiului LOreal, devenita si cea mai bogata femeie din lume

Francoise Bettencourt-Meyers, in varsta de 64 de ani, a mostenit compania de cosmetice LOreal dupa moartea recenta a mamei sale, Liliane Bettencourt, devenind astfel cea mai bogata femeie din lume.

Topul celor mai nesanatoase tari din lume: pe ce loc se afla Romania, unde o persoana fumeaza in medie 1.600 de tigari pe an

Acoolul, tigarile si obezitatea plaseaza statele din Europa de Est printre cele cu cei mai nesanatosi locuitori. Iata, asadar, care sunt cele mai nesanatoase tari din lume si unde se afla Romania pe lista.

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca, dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

Cea mai bantuita inchisoare din Marea Britanie primeste oaspeti peste noapte

Inchisoarea Shepton Mallet a fost gazda unor executii brutale si i-a incarcerat pe unii dintre cei mai periculosi oameni. Acum, inchisoarea, descrisa ca fiind cea mai bantuita, primeste oaspeti peste noapte, noteazaMirror.

De ce este Dobrogea cea mai fecunda regiune din Europa ca potential eolian. Tinutul vanturilor are un singur rival

Dobrogea este considerata cea mai promitatoare regiune din Europa ca potential eolian. Specialistii afirma ca singura regiune comparabila cu Dobrogea, din acest punct de vedere, este nordul Scotiei.

Cea mai frumoasa comunitate online a mai ridicat o casa din donatii si munca voluntara. Familia Casa Share a ajutat acum noua frati ramasi fara parinti

Casa Share 15, ultimul proiect al ieseanului care construieste case pentru familii aflate in situatii dificile, se apropie de final. Noua copii ramasi fara parinti vor locui in conditii decente.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )