Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai hot trenduri in machiaj pentru primavara 2019

ADPM ADPM,
Cele mai hot trenduri in machiaj pentru primavara 2019

Primavara aduce noutati interesante in materie de tendinte in machiaj. Specialistii internationali au trasat directiile pentru acest an, ce vor fi respectate pe podiumurile de moda, in pictoriale fashion, ori pe retelele de socializare. continuă pe ADPM

URARI DE 8 MARTIE. Cele mai inspirate mesaje, urari, sms-uri, felicitari si mesaje pentru mame, sotii, surori

Urari de 8 martie 2019. Ziua Internationala a Femeii denumita generic Ziua Femeii) este sarbatorita anual pe data de 8 martie. Iata cele mai frumoase Urari de 8 martie 2019 pe care poti sa i le trimiti ma.

URARI DE 8 MARTIE. Cele mai inspirate urari, sms-uri, felicitari si mesaje pentru mame, sotii, surori

Urari de 8 martie 2019. Ziua Internationala a Femeii denumita generic Ziua Femeii) este sarbatorita anual pe data de 8 martie. Iata cele mai frumoase Urari de 8 martie 2019 pe care poti sa i le trimiti ma.

Cele mai eficiente strategii la care firmele apeleaza ca sa-si mobilizeze angajatii

Munca in echipa este una dintre cele mai importante valori, atat pentru o companie mare, cat si pentru una de mici dimensiuni. Aceasta poate asigura o eficienta mai mare si influenteaza pozitiv incercarea unei firme de a pastra angajatii performanti in.

ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019. Cand se termina oficial iarna si cum ne afecteaza acest fenomen

Echinoctiul de primavara va avea loc pe data de 20 martie. ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 2019Fenomenul are loc in timpul zilei de miercuri, la ora 23:58. Odata cu.

MESAJE de Ziua Femeii 2019. Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie pentru femeile din viata ta

MESAJE de Ziua Femeii 2019. De Ziua Femeii 2019ai la indemana mai multe variante de mesaje pe care sa le trimiti femeilor din viata ta, de 8 Martie, Ziua Femeii. Iata cateva propuneri de MESAJE de Ziua.

Utile: Cei trei factori care cresc riscul femeilor de a face infarct; Cele mai frumoase citate celebre despre viata care te vor inspira; 5 pasi pentru o pedichiura ingrijita

Cele mai frumoase statiuni din Spania. Spania este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta pentru romani. Adevarul va prezinta cele mai frumoase statiuni din Spania, ca sursa de inspiratie pentru urmatorul concediu. Google Chrome trebuie actualizat acum. Cei de la Google au remediat de curand o vulnerabilitate importanta in Google Chrome .

Cele mai frumoase statiuni din Spania: cinci destinatii de vis FOTO

Spania este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta pentru romani. Adevarul va prezinta cele mai frumoase statiuni din Spania, ca sursa de inspiratie pentru urmatorul concediu.

Calarasiul, locul II in topul judetelor cu cele mai multe focare de pesta

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza, la ora actuala, in 275 de localitati din 20 de judete, cu un numar de 1. 027 de focare, dintre care 15 in exploatatii comerciale, in timp ce in alte trei judete s-au semnalat doar cazuri la mistreti, informeaza Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA. Calarasiul se situeaza pe locul doi in topul judetelor cu cele mai multe focare, 103.

AMD ofera un bundle cu cele mai noi jocuri. Care sunt acestea si cum le poti primi

Trei dintre cele mai noi si asteptate jocuri ale anului sunt disponibile intr-un bundle oferit de cei de la AMD, denumit Raise the Game Fully Loaded.

Dragile mele sau dragele mele? Profesor: Este una dintre cele mai des intalnite formulari gresite din limba romana

Una din cele mai frecvente greseli de vorbire din limba romana este forma dragele mele, utilizata ca pluralul feminin al adjectivului drag.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2157 seconds )