Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fetele Kardashian Jenner: cele mai haioase poze din copilarie. Kendall arata ca un baietel

Adevărul Adevărul,
Fetele Kardashian Jenner: cele mai haioase poze din copilarie. Kendall arata ca un baietel

Cu atatea stiri, imagini si chiar aplicatii de mobil cu si despre clanul Kardashian Co, e greu sa ne imaginam lumea dinainte de ei. Suntem bombardati de selfie-uri, poze de paparazzi, pictoriale nud si conturi de Instagram doldora de fotografii cu surorile Kardashian in centrul atentiei, de obicei cat mai dezgolite si mai sexy. continuă pe Adevărul

Cele mai interesante muzee din Romania

Castelul Peles, complexul muzeal Astra, muzeul Brukenthal sau Palatul Culturii din Iasi, sunt doar cateva dintre cele mai vizitate institutii muzeale din tara, unde vei avea ocazia sa descoperi unele dintre cele.

Cadere uluitoare pentru una dintre cele mai importante tenismene din Romania. E la un pas sa iasa si din Top 200

Topul WTA dat publicitatii la inceputul acestei saptamani vine cu o veste proasta pentru una dintre cele mai importante jucatoare din Romania.

FOTO. Monstri de otel pe calea ferata. Cum arata cele mai ciudate trenuri din istorie

Inainte de transportul aerian, cel mai folosit mijloc de transport pe distante lungi era trenul.

Stiu ca ar fi foarte greu sa raman acasa si sa vad Olimpiada la televizor. Una din cele mai cunoscute tenismene din lume s-a razgandit in privinta JO de la Rio

Cea mai importanta tenismena din Canada a anuntat ca desi i-a fost teama de virusul Zika, nu va rata Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta a marturisit ca a avut nevoie de ceva timp pana sa se decida,.

Studentii scumpesc preturile chiriilor in marile centre universitare; Clujul are cele mai scumpe chirii din tara

Bucurestiul este detronat de Cluj, in materie de preturi ale chiriilor, unde majorarile sunt de pana la 30%, potrivit unei analize publicate joi de portalul imobiliare. ro. Cele mai cautate apartamente sunt cu doua sau trei camere pentru ca tinerii prefera sa stea mai multi intr-o locuinta, astfel ca la un apartament de 250 de euro, un student ajunge sa plateasca doar 50 de euro, spun agentii imobiliari.

Legenda nestiuta al unuia dintre cele mai frumoase locuri din Romania

Una dintre destinatiile de weekend, dar nu numai, pentru cei care ajung la Busteni, cu siguranta, trebuie sa fie si Cascada Urlatoarea, situata pe versantul estic al Muntilor Bucegi, la o altitudine de 1150.

Cele mai multe baruri din Buzau functioneaza ilegal. Este rezultatul unui control al Politiei Locale

O suta de baruri si restaurante din municipiul Buzau functioneaza fara autorizatie. Este rezultatul unor verificari ale politistilor locali, declansate in baza dispozitiei primarului Constantin Toma. Campania a durat patru zile, intre 18 si 22 Iulie 2016, politistii locali fiind insotiti pe teren de inspectorii Biroului Comert si Transporturi din cadrul Primariei Buzau.

Blizzard a construit o statuie masiva a celui mai cunoscut personaj din Warcraft

Cei de la Blizzard au plasat o statuie a lui Arthas Menethil in Taiwan. Blizzard a sarbatorit in acest 25 de ani de la infiintare, iar cu aceasta ocazie, in Taiwan a fost ridicata o statuie gigantica a unuia dintre cele mai cunoscute personaje din universul Warcraft. Este vorba despre Arthas Menethil, printul din Lordaeron.

Cele mai bizare legi ale lumii antice: ce pateau violatorii de animale si cum erau pedepsiti cei care sarutau femei straine

Cele mai vechi coduri de legi care au reglementat infractiunile de natura sexuala au aparut in urma cu peste 3. 000 de ani si prezentau pedepse dintre cele mai bizare pentru infractiuni la fel de controversate.

Cele mai frumoase costume de scena purtate de Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a investit mult in imaginea sa publica si in show-urile pe care le-a sustinut in ultimii 20 de ani, de cand activeaza in industria muzicii. Iata, spre exemplu, cele mai cool costume de scena purtate de artista in toata aceasta perioada. Care e cel mai cel? .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )