Libnet.ro
UNICEF

10:00

Miley Cyrus a pozat nud intr-unul dintre cele mai indraznete pictoriale de pana acum

Adevărul Adevărul,
Miley Cyrus a pozat nud intr-unul dintre cele mai indraznete pictoriale de pana acum

Controversata cantareata americana Miley Cyrus 22 de ani), cunoscuta mai ales pentru aparitiile vulgare, a pozat nud pentru revista V Magazine, reusind inca o data sa socheze. continuă pe Adevărul

Primele impresii in legatura cu unul dintre cele mai asteptate jocuri de strategie

Total War: Attila, cel mai nou din seria de jocuri produsede cei de la Creative Assembly, va fi lansat oficial pe data de 17 februarie. Total War este una dintre cele mai cunoscut serii de jocuri de strategie din lume. Desi primele doua jocuri, Shogun si Medieval Total War s-au bucurat de un succes considerabil, [].

Primele impresii in legatura cu unul dintre cele mai anticipate jocuri de strategie

Total War: Attila, cel mai nou din seria de jocuri produsede Creative Assembly, va fi lansat oficial pe data de 17 februarie. Total War este una dintre cele mai cunoscut serii de jocuri de strategie din lume. Desi primele doua jocuri, Shogun si Medieval Total War s-au bucurat de un succes considerabil, britanicii de la [].

Un francez arestat in Bulgaria, suspectat de legaturi cu unul dintre fratii teroristi din Paris

Un francez arestat in Bulgaria pe 1 ianuarie, pentru ca a incercat sa ajunga in Siria, este suspectat ca ar fi avut legaturi cu Cherif Kouachi, unul dintre autorii atentatului comis pe 7 ianuarie la sediul .

INDONEZIA: Una dintre cele doua cutii negre ale avionului AirAsia a fost recuperata din mare

Scafandri au reusit, luni, sa scoata de pe fundul marii una dintre cele doua cutii negre ale avionului Air Asia, cea care inregistreaza parametri de zbor Flight Data Recorder), au anuntat autoritatile indoneziene. Cealalta cutie neagra, CVR-ul Cockpit Voice Recorder), a fost localizata, insa scanfandri nu au reusit sa ajunga la ea pentra a o aduce la suprafata .

Una dintre cele doua cutii negre ale avionului AirAsia a fost recuperata din mare

Scafandri indonezieni au scos luni la suprafata una dintre cele doua cutii negre - si anume pe cea cu parametri de zbor - ale avionului AirAsia care s-a prabusit in Marea Java pe 28 decembrie cu 162 de persoane.

Roberto Mancini facut KO de unul dintre jucatorii sai (Video)

O faza mai putin intalnita pe terenurile de fotbal s-a petrecut, duminica dupa-amiaza, pe San Siro din Milano in timpul meciului dintre Inter si Genoa.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )