Libnet.ro
UNICEF

22:17

Moartea actritei Naya Rivera, confirmata dupa ce cadavrul sau a fost gasit in lacul Piru din California

Adevărul Adevărul,
Moartea actritei Naya Rivera, confirmata dupa ce cadavrul sau a fost gasit in lacul Piru din California

Trupul gasit in lacul Piru din California luni a fost identificat ca fiind al actritei Naya Rivera, disparuta in urma cu cinci zile in timpul unei plimbari cu fiul ei. continuă pe Adevărul

Confirmat! A fost gasit trupul neinsufletit al actritei Naya Rivera din Glee!

Naya Rivera si-a pierdut viata la 33 de ani! La 5 zile dupa ce a disparut in zona unui lac din California, trupul neinsufletit al actritei din serialul Glee a fost descoperit.

Trupul regretatei actrite Naya Rivera, gasit dupa cinci zile de cautari. Ce s-a intamplat de fapt (FOTO)

Naya Rivera, renumita actrita din serialul pentru adolescenti Glee, a fost data disparuta in cursul zilei de miercuri, dupa ce nu s-a mai intors la barca pe care o inchiriase, lasandu-l pe fiul ei de.

Disparitia actritei Naya Rivera, starul din serialul Glee. Corpul sau a fost gasit in lac

Corpul gasit luni dimineata in Lacul Piru a fost identificat ca fiind al actritei Naya Rivera, a spus seriful Ventura Country, relateaza Reuters.

Cine era actrita Naya Rivera. in ce filme a jucat si ce spune despre disparitia ei fiul de numai 4 ani

Actrita Naya Rivera s-a inecat sub ochii fiului in varsta de 4 ani, transmit politistii din California. Corpul vedetei a fost gasit dupa cinci zile de cautari. Trupul actritei Naya Rivera, gasit dupa cinci zile de cautari Naya Marie Rivera n. 12 ianuarie 1987, Santa Clarita, California, SUA d. 8 iulie 2020, Lacul .

Naya Rivera si-a dedicat ultimele clipe din viata salvarii fiului ei. A vazut-o pe mama lui cum a disparut in apele lacului

Trupul neinsufletit al actritei Naya Rivera a fost gasit, luni, dupa cinci zile de cautari in largul lacului Piru. Aceasta s-ar fi inecat in urma unui accident. Vedeta si-ar fi petrecut ultimele clipe din.

Ultimele imagini cu Naya Rivera, actrita disparuta miercuri in California. Politistii au o noua ipoteza in cazul starului (VIDEO)

Naya Rivera, actrita din serialul pentru adolescenti Glee, a fost data disparuta in cursul zilei de miercuri, dupa ce nu s-a mai intors la barca pe care o inchiriase, iar fiul ei de patru ani a fost.

VIDEO Ultimele imagini de pe camerele de supraveghere cu Naya Rivera. Actrita s-ar fi inecat

Au fost date publicitatii ultimele imagini de pe camerele de supraveghere cu actrita Naya Rivera, data disparuta de miercuri,dupa ce a iesit cu barca pe un lac, impreuna cu fiul ei. Politistii presupun ca s-a inecat.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )