Libnet.ro
UNICEF

14:15

BOMBA iN SHOWBIZ! SMILEY a fost prins in fapt: Din nou indragostit! GINA PISTOL, in stare de soc! Asta da lovitura

B1 B1,
BOMBA iN SHOWBIZ! SMILEY a fost prins in fapt: Din nou indragostit! GINA PISTOL, in stare de soc! Asta da lovitura

Smiley a fost cucerit de atmosfera creata de fanii sai in timpul unui concert. Totul s-a intamplat in urma cu o zi la Iasi. Indragostit. de Iasi!, a scris Smiley pe. continuă pe B1

Tanarul care a amenintat un barbat cu pistolul la statia de metrou Piata Victoriei a fost prins

Tanarul in varsta de 19 ani, care ar fi amenintat un barbat cu un pistol la statia de metrou Piata Victoriei pe 24 octombrie, a fost prins si ulterior retinut. El a fost prins luni tot la metrou, iar in.

Pistolarul de la metrou a fost prins. Tanarul are 19 ani si mult tupeu

A fost prins barbatul care, in data de 24 octombrie, a scos pistolul la statia de metrou Piata Victoriei. Pistolarul , in varsta de 19 ani, a fost prins avand asupra sa arma cu aer comprimat. Redam.

A evadat din inchisoare dar a fost prins de politie din cauza unui suc. Cum a ajuns fugarul inapoi pe mana autoritatiilor

Un prizonier din Florida care a evadat luni din inchisoare a fost prins de poltie pentru ca s-a oprit la un restaurant sa isi comande un suc. Taylor Fende un prizonier de 23 de ani care se afla in.

Din nou probleme cu site-ul Ministerului Educatiei pe care au fost publicate modelele de subiecte la BAC si Evaluare Nationala 2019. Documentele nu pot fi accesate

Ministerul Educatiei are din nou probleme cu site-ul. Imediat dupa ce modelele de subiecte la bacalaureat si evaluare nationala 2019 au fost publicate, acestea nu au mai putut fi accesate. Ulterior, a aparut anuntul ca site-ul este in mentenanta.

Maria Constantin iubeste din nou. S-a afisat cu un fotbalist celebru (FOTO)

Maria Constantin este pregatita sa iubeasca din nou, dupa despartirea de Marcel Toader. Aceasta a fost vazuta cu Dacian Varga, potrivit Cancan. Acestia si-au facut aparitia la o nunta si au fost.

este din nou insarcinata. La 44 ani!

A anuntat ca este din nou insarcinata. Prezentatoarea de la Antena Stars va deveni din nou mama anul viitor, la varsta de 44 ani. Iata ce a declarat! .

Un fost cadru medical din Germania, criminal in serie. A ucis peste 100 de pacienti

Un fost asistent medical din Germania a recunoascut faptul ca a ucis 100 de oameni, care i-au fost pacienti, in cadrul procesului intentat impotriva lui, informeaza BBC. Barbatul, pe nume Niels Hogel,.

Bon Jovi, din nou n concert la Bucuresti, n iulie 2019

Trupa de rock americana Bon Jovi revine in Romania, la sapte ani dupa un prim show, pentru a sustine un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 21 iulie 2019, anunta DD East Entertainment. Biletele vor fi puse in vanzare luni, la ora 12. 00, la preturi cuprinse intre 230 de lei acces general) si 2. 445,65 de lei Ultimate VIP Experience Package).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )