Libnet.ro
UNICEF

17:15

CUTREMUR monden! Smiley a fost prins in fapt! Imaginile cu masina l-au dat de GOL! GINA PISTOL e in stare de SOC (FOTO)

B1 B1,
CUTREMUR monden! Smiley a fost prins in fapt! Imaginile cu masina l-au dat de GOL! GINA PISTOL e in stare de SOC (FOTO)

Cunoscutul cantaret Smiley si-a surprins toti fanii de pe Facebook cu imagini incendiare. Artistul a postat o fotografie care il infatiseaza in timp ce isi spala bolidul. Curatenia de dupa drumurile. continuă pe B1

Barbat arestat preventiv dupa ce a fost prins cand incerca sa ridice doua colete in care se aflau comprimate de ecstasy, timbre cu LSD si cocaina

Un barbat din Piatra Neamt a fost arestat preventiv dupa ce a fost prins de politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate in timp ce incerca sa ridice doua colete in care se aflau comprimate de ecstasy, timbre cu LSD, precum si cocaina.

Cel mai cunoscut DEALER de droguri din cluburile de FITE a fost prins! Este vorba chiar despre...

Organizatorul de petreceri tehno Botezatu Andru a fost prins cand ridica de la oficiul postal, doua plicuri ce contineau 215 comprimate de Ecstasy, 2 timbre impregnate cu LSD, precum si un gram de.

CUTREMUR monden! Bianca Dragusanu a dezvaluit PACATUL de neiertat al lui VICTOR SLAV: TOTUL s-a intamplat de REVELION! Nimeni nu se astepta

Bianca Dragusanu a oferit noi detalii despre motivut despartirii de Victor Slav. Ea a recunoscut ca ruptura a fost stabilita de comun acord si ca in ultimele sase luni si s-au hotarat sa puna capat.

Dealer si consumatori de droguri, la judecata. Distribuitorul de marijuana a fost prins in flagrant, fiind blocat in trafic de politisti

Mai multi tineri din Iasi vor fi judecati pentru procurare de droguri de risc, in contextul in care au fost opriti in trafic de politistii de frontiera, dupa ce cumparasera droguri de la un dealer din Barlad.

A furat fier vechi cu autoutilitara. Hotul a fost prins la un control de rutina al Politiei Rutiere

Un vrancean de 45 de ani a fost amendat, conform legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, dupa ce a fost depistat, pe DN 2B, transportand deseuri feroase fara a detine documente de provenienta.

O cunoscuta actrita a fost lovita de o masina, in timp ce se plimba cu bicicleta

Maura Tierney, actrita din The Affair, a fost lovita de o masina, in timp ce se plimba cu bicicleta. Actrita in varsta de 53 de ani se plimba cu bicicleta inMarina Del Rey,California, cand o.

ştiri din Monden

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )