Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mihai Traistariu socheaza DIN NOU! A luat o decizie RADICALA: Motivul meu are stricta legatura cu...

B1 B1,
Mihai Traistariu socheaza DIN NOU! A luat o decizie RADICALA: Motivul meu are stricta legatura cu...

Mihai Traistariu a luat o decizie radicala in viata sa. S-A TERMINAT! SMILEY S-A iNCURCAT CU RAMONA! ADIO GINA PISTOL! POZE INCENDIARE CU NOUA DRAGOSTE Cantaretul s-a decis, peste noapte, sa devina. continuă pe B1

Zboruri Boeing interzise in Romania. Decizie radicala la nivelul UE dupa prabusirea unui avion in Etiopia

Decizie radicala in Europa. Uniunea Europeana a suspendat toate operatiunile cu aeonovae Boeing 737 Max pe teritoriul Uniunii Europene. Este o decizie radicala luata dupa prabusirea unui avion de acest.

PSD: Iohannis ii minte din nou pe romani

PSD sustine, intr-un comunicat, ca presedintele Iohannis ii minte din nou pe romani in incercarea de a explica de ce a luat decizia de a bloca adoptarea bugetului pentru anul 2019. PSD sustine ca este doar un joc electoral pentru ca Iohannis stie bine ca bugetul va fi adoptat curand de Parlament fara ca el sa-l mai poata opri sa intre in vigoare.

Eroare in subiectele la romana de la simularea evaluarii nationale. O poezie a lui Heinrich Heine, atribuita lui St. O. Iosif / Critic: Ne intalnim din nou cu un malpraxis pedagogic in intocmirea subiectelor de examen

O poezie a lui Heinrich Heine a fost atribuita, de autorii subiectelor la simularea evaluarii nationale, poetului roman St. O Iosif, care, de fapt, a tradus-o. Este vorba de poezia Stai si asculti sub ramuri. tradusa de poetul roman in 1895 si aparuta pe 16 aprilie in acelasi an in revista Viata. Regret sa constat ca ne intalnim din nou cu un malpraxis pedagogic in intocmirea subiectelor de examen pentru elevii de gimnaziu, a declarat criticul literar Luminita Corneanu pentru HotNews. ro. Pana la ora publicarii acestui text Ministerul Educatiei nu a facut nicio precizare, la cererea HotNews pe aceasta tema.

Inflatia creste din nou accelerat si se apropie de 4%. Cartofii s-au scumpit cel mai mult in primele doua luni ale anului

Inflatia anuala accelereaza din nou, dupa o usoara temperare in ultimele luni. In februarie, preturile de consum au crescut cu 3,83% fata de acceasi luna a anului trecut, dupa ce in decembrie 2018 si ianuarie 2019 au stagnat la 3,3%. In a doua luna a.

Pacientii diagnosticati cu boli pulmonare vor putea fi din nou tratati la Spitalul Marius Nasta

Pacientii diagnosticati cu boli pulmonare vor putea fi din nou tratati la Spitalul Marius Nasta. Dupa ce 13 pacienti au murit, iar blocul operator si sectia de terapie intensiva au fost inchise mai bine de.

Consiliul General a votat din nou infiintarea celor doua companii energetice in Capitala

Consilierii generali ai Primariei Capitalei au votat, din nou, luni, infiintarea unor companii care sa preia activitatea RADET, care se afla la un pas de colaps.

ULTIMA ORA Parlamentul britanic respinge din nou acordul pentru Brexit

Deputatii britanici au respins marti pentru a doua oara acordul privind Brexitul, in ciuda ultimelor modificari obtinute cu o zi in urma de Theresa May, aruncand Marea Britanie in necunoscut in ceea ce priveste viitorul sau, cu 17 zile inaintea datei prevazute pentru iesirea din Uniunea Europeana, scrie AFP.

Parlamentul britanic respinge din nou acordul pentru Brexit

Deputatii britanici au respins marti pentru a doua oara acordul privind Brexitul, in ciuda ultimelor modificari obtinute cu o zi in urma de Theresa May, aruncand Marea Britanie in necunoscut in ceea ce priveste viitorul sau, cu 17 zile inaintea datei prevazute pentru iesirea din Uniunea Europeana, scrie AFP. Mai multi lideri europeni si-au aratat dezamagirea fata de decizia Parlamentului de a respinge planul Brexit al Theresei May, chiar si dupa asigurari suplimentare din partea UE. Sadiq Khan, primarul Londrei, cere convocarea unui nou referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE, iar Irlanda se declara foarte dezamagita de decizia Parlamentului britanic.

Venezuela, din nou in strada impotriva penei de curent

Opozantul venezuelean Juan Guaido indeamna la noi manifestatii in toata tara astazi, in a cincea zi a unei pene uriase de curent care paralizeaza tara, dupa ce Adunarea Nationala, dominata de opozitie, a plasat Venezuela in stare de alerta, invocand situatia calamitoasa din tara, care se confrunta cu o catastrofa alimentara si sanitara, relateaza AFP.

Huawei te-a furat la cantar, din nou: imaginile mincinoase pentru promovarea Huawei P30

La cat de mare este internetul, te-ai astepta sa fie imposibil de gasit sursa unor imagini folosite de echipa de marketing a Huawei. Din pacate, posterele publicate pentru promovarea Huawei P30.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )