Libnet.ro
UNICEF

11:00

Smiley a facut ANUNTUL! Da, este vorba despre casatorie. Nici Gina Pistol nu s-a asteptat la asa ceva

B1 B1,
Smiley a facut ANUNTUL! Da, este vorba despre casatorie. Nici Gina Pistol nu s-a asteptat la asa ceva

Gina Pistol a primit lovitura de gratie de la Smiley, dupa ce artistul a anuntat ca nu planuieste sa se casatoreasca prea curand. in nenumarate randuri, Gina Pistol a marturisit ca isi. continuă pe B1

Smiley a facut ANUNTUL: Da, este vorba despre CASATORIE! Nici Gina Pistol nu s-a asteptat la asa ceva

Gina Pistol a primit lovitura de gratie de la Smiley, dupa ce artistul a anuntat ca nu planuieste sa se casatoreasca prea curand. in nenumarate randuri, Gina Pistol a marturisit ca isi.

Cutremur in Familia Regala! Este vorba despre PRINTUL CHARLES! Din pacate...

Printul Charles a declarat ca este ingrijorat de viitorul copil al lui Harry si Meghan! El se teme pentru viitoarea generatie care va trebui sa se confrunte cu probleme foarte grave din cauza poluarii. Ma.

DRAMA in muzica populara! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI: BOALA cumplita A RAPUS-O

Maria Carneci se implica activ in lupta pentru combaterea Hepatitei C, dupa ce cantareata Ileana Ciuculete a murit afectata de acest virus. Alaturi de ea mai sunt implicati si Catalin Botezatu, dar si.

NUNTA anului in SHOWBIZ! SMILEY a facut anuntul NEASTEPTAT! Asta da lovitura pentru GINA PISTOL

Smiley a facut un anunt neasteptat despre nunta! Cantaretul a precizat intr-o interventie televizata ca nu va renunta prea curand la burlacie. Doamnele si domnilor, Smiley nu este insurat.

MEDICII au facut anuntul TRIST: din pacate este vorba de indragita ANDREEA MARIN...Problemele de sanatate sunt extrem de grave...

Andreea Marin a anuntat de curand ca a solicitat de urgenta ajutorul medicilor, in conditiile in care a avut mai multe probleme de sanatate! Vedeta a facut un control amanuntit la inima. Oameni.

O noua drama ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Din pacate chiar Ionut Dolanescu a facut anuntul TRIST: Ce i-a spus inainte de a muri...

Muzicapopulara romaneasca este tot mai trista in ultima vreme. IonutDolanescu a dezvaluit in premieracare au fost ultimele cuvinte pe care tatal sau le-a rostit inainte de moarte.

ANUNT DUREROS al medicilor! ANDREEA MARIN, in lacrimi: Din pacate este vorba de probleme grave de sanatate...

Andreea Marin a avut in ultima perioada mai multe probleme de sanatate! Vedeta a solicitat ajutorul medicilor si a facut un control amanuntit la inima. Vedeta a anuntat ca a solicitat de urgenta ajutorul .

Da, din PACATE e adevarat... E vorba despre moarte: TEO TRANDAFIR...

Teo Trandafir isi surprinde mereu fanii cu vorbele sale de duh postate pe retelele de socializare. Vedeta vorbeste adesea despre lucruri profunde. De aceasta data, vedeta a impartasit fanilor viziunea .

Drama in showbiz! Vladimir Draghia este ingenuncheat de durere: O sa ne revedem printre stele

Doliu in familia lui vladimir Draghia. Castigatorul Exatlon a pierdut un om drag lui si mai ales sotiei sale. Este vorba despre tatal iubitei lui, Alice Cavaleru. Drum bun si luminat.

Scandal cu acuzatii de rapire in Ploiesti. Cine este minora data disparuta

Un posibil caz de rapite a fost semnalat in Ploiesti. Este vorba despre nepoata lui Samir Duduianu, in varsta de 17 ani. Acesta reclama faptul ca, sambata noaptea, patru barbati au intrat il locuinta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )