Libnet.ro
UNICEF

10:15

Fratele lui George Floyd le cere protestatarilor sa inceteze violentele

ADPM ADPM,
Fratele lui George Floyd le cere protestatarilor sa inceteze violentele

Printr-un discurs plin de emotie, fratele lui George Floyd, barbatul de culoare ucis de un politist in America, le cere protestatarilor sa inceteze violentele! . continuă pe ADPM

Fratele lui George Floyd condamna protestele violente: Era un urias bland, nu va distrugeti orasul

Fratele lui George Floyd a facut apel la manifestanti, duminica, dupa un weekend de violente si distrugeri in multe orase mari din SUA, sa isi transmita mesajele si sa actioneze pasnic.

Lectie de solidaritate dupa moartea lui George Floyd. Mai multi politisti s-au alaturat protestatarilor (VIDEO)

Decesul lui George Floyd, cetateanul de culoare omorat de un politist, a provocat proteste de amploare in Statele Unite ale Americii. Printre cetatenii care s-a alaturat protestatarilor se numara chiar.

Vedetele cer dreptate pentru George Floyd in timpul protestelor violente din America

America a fost cuprinsa de haos. Proteste violente au loc in mai multe orase din State dupa George Floyd a fost ucis de politia din Minneapolis. Si vedetele se alatura protestatarilor, cerand dreptate pentru acesta! .

SUA, moartea lui George Floyd: Protestele violente continua in mai multe orase Politia actioneaza Stare de alerta, arestari si restrictii de circulatie

Proteste violente au loc in zeci de orase din Statele Unite, dupa moartea lui George Floyd. Presedintele Donald Trump a transmis o serie de mesaje prin Twitter prin care s-a declarat alaturi de familia victimei si de cei care protesteaza pasnic, dar a condamnat violentele. De asemenea, in mai multe orase a fost instituita starea de alerta pentru 24 de ore. ------------20:33 VIDEO Proteste Black Lives Matter in Londra, Berlin, Toronto si Copenhaga dupa moartea lui George Floyd 19:00 VIDEO Fortele de ordine din SUA au atacat in mod intentionat jurnalistii pe parcursul protestelor din ultimele zile Bellingcat) 18:31 Barbat gasit mort in apropierea unei masini arse la Minneapolis.

LIVEVIDEO SUA: Moartea lui George Floyd a fost reclasificata drept omor Conferinta de presa a procurorului general din Minnesota

Procurorul care investigheaza moartea lui George Floyd in Minneapolis a reclasificat faptele drept omucidere voluntara, acuzandu-l pe ofiterul de politie care l-a asfixiat pe Floyd de omor premeditat, iar pe ceilalti trei ofiteri de politie de la fata locului de complicitate, a anuntat miercuri senatorul local Amy Klobuchar, potrivit AFP. Procurorul general din Minnesota, Keith Ellison, va tine in scurt timp o conferinta de presa. VIDEO SUA: Un politist scuipa de trei ori pe un protestatar incatusatVIDEO 8 minute si 46 de secunde. Filmul mortii lui George Floyd, care a starnit revolta in SUA.

A opta seara de proteste in SUA dupa moartea lui George Floyd Manifestantii au ignorat interdictiile de circulatie Facebook a inchis pagini si conturi care discutau aducerea de arme la proteste

Zeci de mii de persoane au iesit marti pe strazile oraselor americane pentru a opta noapte consecutiva de proteste provocate de moartea lui George Floyd, avand loc noi confruntari cu politia si jefuiri de magazine in New York, transmite Reuters. 52 CNN: Politia foloseste gloante de cauciuc care pot orbi, desfigura sau ucideUPDATE 15. 08 Papa Francisc a condamnat uciderea lui George Floyd, vorbind despre pacatul rasismuluiUPDATE 13. 22 Facebook a inchis pagini si conturi care discutau aducerea de arme la protesteUPDATE 11. 04 VIDEO Un politist din Richmond a fost surprins scuipand de trei ori pe un protestatar incatusat UPDATE 11. 03 VIDEO Un barbat din Washington a adapostit 80 de protestatari, salvandu-i de interventia politieiUPDATE 09. 53 VIDEO Sute de medici si cadre medicale au participat la New York la protestul Black Lives MatterUPDATE 08. 51 Manifestantii au incercat sa rupa gardul ridicat in jurul unui parc de langa Casa Alba, politia a raspuns cu gaze lacrimogeneUPDATE 08. 02 CNN: Numarul soldatilor scosi pe strazile din SUA, acelasi cu al celor aflati in Irak,Afganistan si Siria .

Digi Sport: Ce risca fotbalistii din Germania care au afisat mesaje dupa decesul lui George Floyd

Cazul mortii lui George Floyd a scos in strada zeci de mii de oameni in Statele Unite si a starnit revolta in intreaga lume. Mai multe mesaje au fost transmise dupa decesul lui George Floyd, inclusiv in Germania, unde au fost afisate de fotbalisti. Acestia risca acum sa fie sanctionati de Comisia de Disciplina.

Totul despre George Floyd. Cine a fost barbatul de 46 de ani care a murit in SUA dupa tratamentul brutal al politiei

Povestea lui George Floyd, barbatul in varsta de 46 de ani sufocat de un polisist in Minneapolis, a starnit o revolta in SUA. Afro americanul George Floyd ar fi fost ucis in data de 25 mai, dupa ce un.

Totul despre George Floyd. Cine a fost barbatul de 46 de ani care a murit in SUA dupa tratamentul brutal al politiei

Povestea lui George Floyd, barbatul in varsta de 46 de ani sufocat de un polisist in Minneapolis, a starnit o revolta in SUA. Afro americanul George Floyd ar fi fost ucis in data de 25 mai, dupa ce un.

Sportivii fac front comun in cazul mortii lui George Floyd: Mayweather s-a oferit sa achite funeraliile

Lumea sportului a luat atitudine in cazul mortii lui George Floyd. Dupa ce LeBron James, Lewis Hamilton sau Naomi Osaka si-au facut vocile auzite, fostul pugilist Floyd Mayweather s-a oferit sa achite costurile inmormantarii barbatului afro-american in varsta de 46 de ani, ucis de un politist alb.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )