Libnet.ro
UNICEF

10:45

L-au gasit SPANZURAT! Oana LIS, in stare de SOC! Vedeta a facut ANUNTUL pe pagina de Facebook

B1 B1,
L-au gasit SPANZURAT! Oana LIS, in stare de SOC! Vedeta a facut ANUNTUL pe pagina de Facebook

Oana Lisa distribuit pe profilul ei de Facebookstirea macabra care a ingrozit Romania, luni dimineata. Este vorba despre sinuciderea criminalului din Timisoara, care a ucis un politist. Sotia lui. continuă pe B1

S-a terminat! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul barbatului care a ucis un politist, gasit spanzurat

Un dosar penal pentru ucidere din culpa a fost deschis, luni, in cazul lui Marcel Ionel Lepa, barbatul care a ucis un politist saptamana trecuta si care luni dimineata a fost gasit spanzurat in celula, fiind inchis la Penitenciarul Popa Sapca din Timisoara, informeaza Mediafax.

Ucigasul politistului din Timis, gasit spanzurat in celula in care era inchis la penitenciarul din Timisoara

Marcel Lepa, barbatul acuzat ca l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei, a fost gasit spanzurat in celula in care era inchis la Penitenciarul Popa Sapca din Timisoara.

UPDATE Ucigasul politistului din Timis, gasit spanzurat in celula in care era inchis. A fost declarat decesul

Marcel Lepa, barbatul acuzat ca l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei, a fost gasit spanzurat in celula in care era inchis la Penitenciarul Popa Sapca din Timisoara.

L-au gasit SPANZURAT in aceasta DIMINEATA! OANA LIS tocmai a facut anuntul TRAGIC! E SOC si groaza

Oana Lisa distribuit pe profilul ei de Facebookstirea macabra care a ingrozit Romania, luni dimineata. Este vorba despre sinuciderea criminalului din Timisoara, care a ucis un politist. Sotia lui.

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, se confrunta cu grave probleme de sanatate. BOMBA MONDENA! CARMEN SERBAN A MURIT! TOATA ROMANIA E iN STARE DE SOC El a inceput sa-si piarda memoria si sa.

E ca si mort! Oana Lis face anuntul trist, in lacrimi!: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

Acesta a fost finalul: Oana Lis a izbucnit in lacrimi! Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral.

Ucigasul politistului din Timis, gasit spanzurat in celula. Un echipaj de ambulanta incearca sa-l resusciteze

Marcel Lepa, cel care l-a ucis pe politistul Cristian Amariei, a fost gasit luni dimineata spanzurat in celula sa din Penitenciarul de pe strada Popa Sapca din Timisoara, scrie Press Alert. 44 La fata locului a ajuns o echipa de criminalisti de la Politia Timis care va face cercetari. Luni, Lepa trebuia sa ajunga in fata Curtii de Apel Timisoara.

UPDATE Ucigasul politistului din Timis, gasit spanzurat in celula. Manevrele de resuscitare au esuat, Lepa a fost declarat decedat

Marcel Lepa, cel care l-a ucis pe politistul Cristian Amariei, a fost gasit luni dimineata spanzurat in celula sa din Penitenciarul de pe strada Popa Sapca din Timisoara, scrie Press Alert. 28 Penitenciarul Timisoara a transmis un comunicat de presa in care anunta ca Leap a fost declarat decedat de echipajul SMURD. 44 La fata locului a ajuns o echipa de criminalisti de la Politia Timis care va face cercetari. Luni, Lepa trebuia sa ajunga in fata Curtii de Apel Timisoara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )