Libnet.ro
UNICEF

05:30

BOMBA MOMENTULUI! CRISTIAN POMOHACI a fugit din tara cu PARTENERUL SECRET! Scene deocheate la PARIS (FOTO)

B1 B1,
BOMBA MOMENTULUI! CRISTIAN POMOHACI a fugit din tara cu PARTENERUL SECRET! Scene deocheate la PARIS (FOTO)

Controversatul cantaret Cristian Pomohaci si-a uimit fanii virtuali cu o aparitie de zile mari! in ciuda faptului ca are mari probleme cu legea si in ciuda scandalurilor sexuale in care a fost implicat in. continuă pe B1

Asta da BOMBA! CRISTIAN POMOHACI, dezmat total cu CELEBRUL ACTOR! Imagini deocheate au ajuns pe internet (VIDEO)

Controversatul Cristian Pomohaci a publciat pe Facebook un mesdaj emotionant la adresa marelui actor Florin Piersic cu ocazia zilei sale de nastere. Oricate randuri s-ar scrie despre unul dintre cei mai iubiti o.

INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI a recunoscut ce A FACUT PE ASCUNS! Credea ca nu-l vede nimeni: Dragostea... (GALERIE FOTO)

Celebrul cantaret Cristian Pomohaci a publicat un mesaj viral pe retelele de socializare in care vorbeste despre dragoste.

INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI a facut-o la stana: Am crezut ca NU NE VEDE NIMENI! IMAGINI DEOCHEATE

Cristian Pomohaci e in culmea fericirii! in ciuda problemelor pe care le are in justitie, fostul preot se distreaza de minune ka stana sa.

Viscolul paralizeaza Romania. Starea drumurilor din tara. Ce trenuri sunt anulate

Nametile au speriat pe toata lumea, inclusiv pe autoritati, care nici anul acesta nu au utilaje destule de deszapezire. Cum este starea drumurilor din tara si ce trenuri sunt anulate? Iarna 2020: Care este starea drumurilor din Romania? Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca situatia traficului se prezinta destul de tragic.

Calea ferata din tara noastra, interoperabila doar pe hartie

Rodrigo Maxim, presedinte FSTFR: Proiectul adoptat de Guvern este unul science-fiction, atat timp cat nu avem asigurate infrastructura feroviara si materialul rulant necesare punerii in practica a interoperabilitatii sistemelor * Iulian Mantescu, presedinte FMLR: Suntem in intarziere, deoarece modernizarea culoarelor pan-europene de transport feroviar trebuia sa fie finalizata la sfarsitul anului 2015 Interoperabilitatea sistemului feroviar din tara noastra cu cel european s-a aflat pe ordinea de zi a sedintei de guvern, de ieri. Hotararea de Guvern, care a trecut de Consiliul Economic si Social cu aviz pozitiv, dar cu amendamente, prevede pentru operatorii de transport feroviar din tara noastra respectarea unor conditii la nivel european, conform directivei europene 2016797, ce este implementata prin noul act normativ.

Viscolul a paralizat jumatate din tara. Ce trebuie sa faca toti romanii daca vor sa plece la drum

In contextul in care zapada creaza probleme in majoritatea zonelor din tara, ISU Bucuresti-Ilfov recomanda cetatenilor sa se informaze permanent asupra conditiilor meteorologice, sa evite orice calatorie daca nu este absolut necesara si sa se informeze daca pe traseul ales nu sunt drumuri blocate.

LIVETEXT Mare parte din tara este afectata de vremea rea Circulatie rutiera inchisa pe mai multe drumuri nationale si pe Autostrada Bucuresti-Constanta Scolile sunt inchise in 7 judete Probleme si in Capitala din cauza zapezii

Mare parte din tara este afectata de viscol si ninsori, iar joi dimineata sunt inchise drumuri nationale din mai multe judete, precum si anumite tronsoane ale Autostrazii Bucuresti-Constanta. De asemenea, cursurile sunt suspendate astazi in scolile din judetele Braila, Buzau, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Constanta si Vrancea din cauza viscolului. Vantul puternic a creat probleme si in Capitala, unde zeci de copaci au cazut pe masini si pe carosabil. De asemenea, a fost blocata circulatia mai multor tramvaie. 39:35 de trenuri care circula in sudul si sud-estul tarii sunt anulate joi din cauza ninsorilor.

Prognoza: Ninsori si viscol in mare parte din tara. Bucurestiul, sub zapada. Primaria anunta ca este pregatita

Ninsorile pun stapanire pe mare parte din tara in urmatoarele zile, inclusiv pe Bucuresti, unde se va depune strat de nea. Primaria Capitalei a anuntat insa ca este pregatita cu utilaje si material antiderapant.

In 2019: Promovarea companiilor din tara noastra a ajuns la circa 490 milioane euro

Horvath and Partners a anuntat miercuri, ca valoarea cheltuielilor pentru Promovarea pe canalele TV, radio, in ziare si reviste online, a companiilor din tara noastra a ajuns, in 2019, la circa 490 milioane euro, in crestere cu 12% fata de anul precedent, a anunat, miercuri, Horvath and Partners, unul dintre jucatorii locali si internationali pe piata consultantei in management.

Vastint Romania - dezvoltatorul cu cel mai mare scor Leed Platinum din tara noastra

Vastint Romania a primit certificarea LEED Platinum pentru cea de-a treia cladire a proiectului Timpuri Noi Square, devenind dezvoltatorul cladirilor de birouri cu cel mai mare scor LEED PLATINUM din tara noastra, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )