Libnet.ro
UNICEF

17:00

BOMBA MONDENA! Anamaria Prodan, mesaj EMOTIONANT pentru Dan Alexa. Cat de apropiati au ramas cei doi, dupa bataia de asta-vara (FOTO)

B1 B1,
BOMBA MONDENA! Anamaria Prodan, mesaj EMOTIONANT pentru Dan Alexa. Cat de apropiati au ramas cei doi, dupa bataia de asta-vara (FOTO)

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj emotionantlui Dan Alexa, pentru cea de-a40-a aniversare. continuă pe B1

Anamaria Prodan nu s-a putut abtine. Ce mesaj i-a transmis lui Dan Alexa

Anamaria Prodan nu s-a putut abtine, iar astfel ca impresara de fotbal i-a transmis lui Dan Alexa un mesaj. Aceasta si-a mai surprins fanii de cateva ori, pe parcursul lunii octombrie din acest an. Dupa ce a anuntat ca renunta la emisiunea prezentata la PRO TV, s-a aflat ca ar putea marca o revenire in .

Cutremur monden! ANAMARIA PRODAN a vorbit despre DIVORT! REGHECAMPF a izbucnit in LACRIMI! Asta da LOVITURA

Lumea mondena din Romania a fost socata in ultima prioada de zvonurile privind o posibila despartire intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf.

Veste minunata pentru Anamaria Prodan. Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate

Anamaria Prodan este mandra nevoie mare, caci Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate. Sarah, fiica Anamariei Prodan, a dat lovitura in America Impresara Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt casatoriti de 11 ani, iar divortul, desi zvonurile spun altceva, pare sa stea departe de .

SONDAJ intern al USR. Veste de cosmar pentru Dan Barna

Dan Barna pare tot mai departe de turul doi al alegerilor prezidentiale. Acolo unde, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, ar putea ajunge. o surpriza. Potrivit unui sondaj.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )