Libnet.ro
UNICEF

14:47

CRISTIAN POMOHACI e de neoprit! A facut-o din nou pe SCENA! Nu mai are NICIO LIMITA! Femeile din sat s-au CRUCIT (GALERIE FOTO)

B1 B1,
CRISTIAN POMOHACI e de neoprit! A facut-o din nou pe SCENA! Nu mai are NICIO LIMITA! Femeile din sat s-au CRUCIT (GALERIE FOTO)

Celebrul cantaret Pomohaci pare sa fi trecut peste problemele legate de scandalul sexual in care a fost iplicat in urma cu doi ani si peste procesul amanat la nesfarsit. continuă pe B1

Noi dezvaluiri despre parintele Cristian Pomohaci. Cum ii ademenea pe copii: La parintele ii e frica sa doarma singur

Cantaretul de muzica populara si fostul preot Cristian Pomohaci, acuzat ca a abuzat sexual mai multi minori a fost anchetat de politisti si se pare ca acesta accesa meteriale pornografice care aveau.

Cristian Pomohaci, ritual de exorcizare in garaj. Cati bani le cere oamenilor ca sa ii scape de demoni

Cristian Pomohaci a scapat de acuzatiile de pedofilie si, chiar daca a fost exclus din Biserica Ortodoxa Romana, isi continua activitatea in localitatea Mosuni, judetul Mures. Fostul preot are in continuare adepti si face ritualuri de exorcizare in garajul din curtea sa. in timp ce Pomohaci face bani frumosi din aceasta activitate, primarul localitatii il .

Cristian Pomohaci, ritual de exorcizare intr-un garaj amenajat. Un jurnalist dezvaluie cine vine la slujbele fostului parinte

Cristian Pomohaci apare intr-o inregistrare socanta din timpul unei presupuse exorcizari, care are loc intr-o biserica improvizatadintr-o curte din satul Mosuni, judetul Mures, dezvaluie VICE. Desi.

Cristina Rus, din nou mama. Vedeta si-a tinut ascunsa sarcina pana in ultimul moment. Cand va naste al treilea copil

Cristina Rus a facut ravagii cu trupa Blondy, trupa s-a destramat dupa ceva timp, asa ca a trecut la o alta, Sing Sing B. in 2009, dupa ce s-a maritat, conexiunile cu scena s-au incheiat definitiv. A facut doi copii alaturi de Dragos Bilteanu, iar acum al treilea este pe drum. Cristina Rus va fi .

Cum a recucerit-o Culita Sterp pe Carmen de la Salciua. Gestul care a facut-o pe cantareata sa aiba, din nou, incredere in el

Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt doua personaje care nu au aparut de mult in lumea mondena. Ei au devenit cunoscuti pentru milioanele de vizualizari adunate pe Youtube, tocmai de aceea fanii au dorit sa afle din ce in ce mai multe amanunte despre ei, indeosebi pentru faptul ca cei doi au si .

Rasturnare de situatie in dosarul Revolutiei. Petre Roman, cercetat din nou. Clasarea fostului premier, anulata

Petre Roman, premierul Romaniei intre 1989 si 1991, este cercetat din nou in dosarul Revolutiei. Clasarea fostului prim-ministru, anulata. Petre Roman, cercetat din nou in dosarul Revolutiei Procurorii de la Parchetul General au dispus infirmarea clasarii dosarului Revolutiei si cer instantei redeschiderea urmaririi penale pe numele lui Teodor Brates si Petre Roman, cu privire la .

Brexit, amanat din nou: care este data preferata de tarile Uniunii Europene pentru ruperea de Regat

Regatul Marii Britanii se chinuie de vreo trei ani sa se desprinda de Uniunea Europeana printr-un proces intitulat Brexit. Problemele inregistrate au fost insa numeroase, iar intregul proces este departe de a fi simplu. in teorie, conform ultimelor informatii publice, Brexit ar fi trebuit sa se incheie pe 31 octombrie, peste cateva zile. Din pacate, .

Boris Johnson i-a spus lui Donald Tusk ca nu vrea ca procesul Brexit sa fie amanat din nou

Premierul britanic Boris Johnson i-a spus miercuri lui Donald Tusk, presedintele Consiliului European, ca nu doreste ca procesul Brexit sa fie amanat din nou, fiind increzator ca va reusi sa obtina aprobarea Parlamentului de la Londra pana la 31 octombrie, a afirmat un reprezentant al liderului britanic, potrivit Mediafax.

Donald Trump, din nou, rasist: afirmatia care a ofensat toti americanii de culoare

Donald Trump este cunoscut pentru lipsa filtrului, cand vine vorba de afirmatii cu consecinte dezastruoase. Astfel de afirmatii l-ar putea lasa in curand fara postul de presedinte al SUA. Donald Trump este constient ca se afla pe ultima suta de metri cand vine vorba de demiterea sa din functia de presedinte. in consecinta, a devenit .

VIDEO Asistentii vocali de la Google si Amazon isi arata, din nou, vulnerabilitatile

Asistentul vocal Alexa de la Amazon si cel smart al sistemului Google Home sunt, din nou, vulnerabili in fata hackerilor. Noi probleme legate de securitate au iesit la iveala si informatii.

ştiri din Monden

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2774 seconds )