Libnet.ro
UNICEF

00:07

DIVORT BOMBA la PALAT?! ADIO, MEGHAN MARKLE! Printul HARRY e devastat! Din pacate...

B1 B1,
DIVORT BOMBA la PALAT?! ADIO, MEGHAN MARKLE! Printul HARRY e devastat! Din pacate...

Dezvaluiri incendiare care cutremura casa regala britanica au fost facute in premiera de catre sotia Printului Harry intr-un recent interviu. continuă pe B1

Meghan Markle si Printul Harry, la un pas sa fie exclusi de Casa Regala Britanica. Dezvaluiri fara precedent din spatele scenei

Ducesa de Sussex si Printul Harry au fost protagonistii unui documentar al postuluid e televiziune ITV, despre viata lor. Meghan Marklea povestit despre noua sa viata, despre schimbarile survenite odata.

Meghan Markle, interviu plin de sinceritate. Cine a sfatuit-o sa se desparta de Printul Harry

Desi abia la inceput de drum in povestea lor de iubire, Meghan Markle si Printul Harry au avut si vor mai avea mult de suferit de pe urma titulaturii si a deciziilor luate. Ducesa de Sussex a oferit dezvaluiri incendiare cu privire la cuplul pe care il formeaza cu Harry, in cadrul celui mai sincer .

SOC! Va urma DIVORTUL ANULUI?! Meghan Markle A MARTURISIT cine va fi, de fapt, TATAL copilului ei! Printul Harry, iNGROZIT!

Nu mai e mult, iarMeghan Markle si Printul Harryvor deveni parinti. in acest context presa din Regat a facut si marele anunt cu privire la ziua in care Meghan Markle va naste.

Printul Harry si Meghan Markle s-ar putea muta in Africa, impreuna cu fiul lor

Printul Harry s-ar putea muta in Africa, impreuna cu sotia si fiul sau. El precizeaza ca acest lucru nu se va intampla in viitorul apropiat, dar adauga ca isi va dedica intreaga viata protectiei.

Printul Harry nu neaga zvonurile ca relatia cu fratele sau scartaie: in acest moment mergem pe drumuri separate

Printul Harry 35 de ani) a admis ca el si fratele sau mai mare, printul William 37 de ani), au ales sa mearga pe drumuri separate, confirmand astfel ca parte dintre zvonurile privind ruptura dintre ei sunt adevarate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )