Libnet.ro
UNICEF

13:30

DRAMA MOMENTULUI! Din pacate este vorba despre celebrul DAN BITTMAN! S-a intamplat dupa o eroare medicala (GALERIE FOTO)

B1 B1,
DRAMA MOMENTULUI! Din pacate este vorba despre celebrul DAN BITTMAN! S-a intamplat dupa o eroare medicala (GALERIE FOTO)

Dezvaluiri socante despre trecutul lui Dan Bittman au fost facute chiar de catr ecantaret in timul unei emisiuni tv. continuă pe B1

DOLIU la Antena 1! A MURIT! Din pacate, este vorba chiar despre EL! Ce TRAGEDIE imensa

Micutzuesteunul dintre cei mai indragiti comedianti din tara noastra. El a trecut prin momente cumplite, dupa ce un bun prieten de-al sau s-a stins din viata.

DRAMA iN TEATRUL ROMANESC! Este vorba despre FLORIN PIERSIC! S-a intamplat in aceasta DIMINEATA!

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiti si mai apreciati actori din Romania! Marele actor este foarte activ pe retelele sociale. De curand, chiar el a publicatun mesaj surprinzator pe.

DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre BENONE SINULESCU! Fanii sunt in lacrimi! Anuntul trist a fost facut...

Marele cantaret Benone Sinulescu a declarat in urma cu cateva luni ca va pregati unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei sale, relateaza Stirescu.

Ludovic Orban cere confiscarea averilor politicienilor. Este vorba despre banii care vin din surse nejustificate

Premierul desemnat Ludovic Orban a propus confiscarea averilor politicienilor romani, fiind vorba de sume ce provin din surse ce nu pot fi justificate. Acesta a anuntat ca vor fi deja impuse anumite demersuri, in acest sens, si vor puse sub lupa toate averile ce nu pot fi justificate in mod legal. Ludovic Orban cere confiscarea .

Soc TOTAL in SHOWBIZ! Din pacate este vorba despre MIRABELA DAUER: Nu mai are mult timp...

Celebra cantareata Mirabela Dauer este cunoscuta pentru citatele si mesajele sale motivationale pe care le publica regulat pe Facebook.

Se DAU BANI de la STAT pentru ROMANI! Este vorba de 8.500 de lei pe LUNA! Iata CUM POTI sa-i obtii imediat

Vesti excelente pentru romani! Se prevede un nou ajutor financiar de la stat daca indeplinesti cateva conditii. Este vorba despre persoanele necasatorite care adopta un copil. Potrivit unui nou proiect.

CUTREMURATOR! Dana Rogoz a rupt tacerea despre BOALA CUMPLITA care o macina! Din pacate, medicii nu mai pot face nimic pentru ea...

Desi este o femeie cu o cariera impresionanta, Dana Rogoz a dezvaluit ca se lupta cu o boala groaznica! RUGACIUNI PENTRU GABRIEL COTABITA! DIN PACATE A PIERDUT LUPTA! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE .

Ministerul Sanatatii: Nu au fost aduse toate vaccinurile antigripale, pentru ca este vorba de patru transe, cu posibilitatea de a suplimenta numarul de doze

Ministerul Sanatatii a precizat, sambata, ca nu toate vaccinurile antigripale au fost aduse, avand in vedere ca este vorba de patru transe, cu posibilitatea de a suplimenta numarul de doze, transmite.

Elena-Roxana, in coma, intr-un spital din Austria. Descoperire trista despre familia tinerei. Medicii nu o pot salva fara acordul ei

Elena-Roxana, romanca fara familie, este in coma intr-un spital din Austria. Descoperirea trista despre apropiatii ei. Medicii nu o pot salva fara acordul lor. Elena-Roxana, romanca abandonata de familie, este in coma, intr-un spital din Austria Elena-Roxana Voin, romanca din Targu Jiu fara familie, abandonata intr-un spital din Austria, se afla in coma. Elena provine dintr-o .

Romania, singura tara din lume care si-a pus criminalii in Imnul de Stat. Despre cine este vorba

Traian, cel care i-a poruncit lui Apolodor din Damasc ridicarea podului de peste Dunare, pentru cucerirea Daciei. L-am pus pe imn, l-am considerat unul dintre miturile fundamentale ale poporului roman, spunea George C?.

ştiri din Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,276 seconds )