Libnet.ro
UNICEF

12:30

Anca Pop este supranumita de japonezi Barbie Girl din Europa. Primeste cadou papusi la concertele din Japonia

ADPM ADPM,
Anca Pop este supranumita de japonezi Barbie Girl din Europa. Primeste cadou papusi la concertele din Japonia

Anca Pop se bucura de mare succes in Japonia, tara unde a locuit si a concertat ani la rand. Artista din Romania a sustinut recent un turneu in sase orase din Tara Soarelui Rasare, in fata a peste 10. 000 de oameni, in Tokyo, Osaka, Kyoto, Nara si Kobe. continuă pe ADPM

Miss World 2017. Ea este cea mai frumoasa femeie din lume.

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost desemnata in cadrul finalei concursului Miss World 2017, desfasurat in orasul Sanya din China. Iata cine a impresionat cel mai mult juriulu.

Contractul de credit sau certificatul de casatorie? Studiu: Care este cea mai importanta SEMNATURA din viata pentru romani

Un studiu Provident arata ca pentru multi romani cea mai importanta semnatura din viata este, surprinzator, pe contractul de credit. Astfel, pentru 26% dintre respondenti spun ca semnatura pe.

Studiu Tom Tom: Bucurestiul este cel mai aglomerat oras din Europa. Soferii pierd in trafic noua zile pe an

Soferii blocati in trafic in Bucuresti, cel mai aglomerat oras din Europa din cauza infrastucturii deficitare si a numarului urias de masini, petrec la volan noua zile pe an .

Cine este Cel mai sexy barbat din lume: Am fost un urat toata viata (FOTO)

Daca topurile cu cele mai frumoase femei din lume sunt ceva obisnuit, un top al celor mai frumosi barbati este ceva mai rar intalnit. Iata insa ca revista People s-a mobilizat sa faca.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )