Libnet.ro
UNICEF

01:05

Episod incredibil intr-un spital din Bucuresti: O asistenta s-a batut cu Calin Geambasu

B1 B1,
Episod incredibil intr-un spital din Bucuresti: O asistenta s-a batut cu Calin Geambasu

Medicul Monica Pop, de la Spitalul de de Oftalmologie din Bucuresti, a relatat, joi seara, la Antena 3, in cadrul unei emisiuni, ca a avut, in unitatea medicala pe care o conduce, o asistenta care a. continuă pe B1

VIDEO Narcis Copca, controversatul director al Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti, e singurul candidat pentru un nou mandat de manager. Ana Ciceala, consilier USR, sustine ca a fost data afara de la prezentarea publica a proiectului de management

Narcis Copca, controversatul director al Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti, este unicul candidat la concursul de manager al spitalului. Ana Ciceala USR), membru in Comisia de Sanatate a Consiliului General al Capitalei, sustine ca a fost data afara miercuri de la sedinta publica in care era prezentat proiectul de management al lui Copca, dupa ce a incercat sa filmeze sedinta. Este absolut inacceptabil, este o lipsa totala de transparenta, un simulacru de concurs, a declarat Ana Ciceala pentru Hotnews. ro. Narcis Copca a intrat in atentia opiniei publice in anul 2016, cand un raport al Corpului de Control al ministrului Sanatatii realizat in timpul mandatului lui Vlad Voiculescu a aratat nereguli in acreditarea pentru transplantul de plamani a Spitalului Sfanta Maria.

Academia de Studii Economice din Bucuresti in Shanghai Ranking

151-200 Academia de Studii Economice din Bucuresti. Prezenta in acest top reprezinta recunoasterea stiiintifica pentru institutele de invatamant superior ale lumii, un cec in alb acordat calitatii procesului de studiu si de cercetare desfasurate in cadrul acestora. Realizat pe baza unor criterii de performanta riguroase si prin consulatrea a mai mult de 200 de lideri din domeniul academic din intreaga lume, Topul Shanghai din anul 2017 cuprinde pe primele pozitii Universitatea din Chigaco, Universitatea Harvard si Universitatea Barkeley din California, toate din SUA.

Amenda de 900 de lei pentru un barbat din Bucuresti care a postat pe Facebook jigniri la adresa jandarmilor

Un barbat din Bucuresti a primit o amenda de 900 de lei, dupa ce a postat pe Facebook mai multe mesaje in care ii jigneste pe jandarmi, numindu-i, printre altele, sclavi, scrie news. ro.

Restrictii in traficul din Bucuresti pentru urmatoarele 3 zile: Ce zone trebuie sa evitam

Incepand de miercuri si pana sambata, cand se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai I, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Capitala. Pe 13.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )