Libnet.ro
UNICEF

18:30

Extraordinara viata a lui Hugh Hefner: ce l-a motivat sa cladeasca imperiul Playboy si care i-a fost marele regret FOTO

Adevărul Adevărul,
Extraordinara viata a lui Hugh Hefner: ce l-a motivat sa cladeasca imperiul Playboy si care i-a fost marele regret FOTO

Hugh Hefner, fondatorul imperiului Playboy si pionierul revolutiei sexuale din anii 60, a murit la 91 de ani. Hefner, pe care revista Time l-a numit profetul hedonismului pop, a avut un stil de viata extravagant si controversat, despre care a marturisit: Nici in cele mai nebunesti visuri nu mi-am imaginat o viata atat de dulce. continuă pe Adevărul

Fondatorul revistei Playboy, Hugh Hefner, s-a stins din viata (FOTO)

Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy si starul reality show-ului The Girls Next Door, a murit la 91 de ani. Hefner s-a nascut pe 9 aprilie in Chicago, Illinois, iar parintii lui au.

Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a murit la 91 de ani

Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a murit miercuri seara, la varsta de 91 de ani, din cauze naturale. Afaceristul s-a stins din viata in locuinta sa, inconjurat de familie, a anuntat compania.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Cine este vedeta din Romania care l-a cucerit pe Hugh Hefner

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Pictorialul realizat in Playboy Romania de catre Andreea Mantea l-a impresionat teribil pe Hugh Hefner, care i-a facut o invitatie in celebrul Conac.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Hefner si femeile

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. A fost inconjurat mereu de femei frumoase, iar pe multe dintre ele, dupa cum a recunoscut chiar cunoscutul afacerist nu le-a ratat. Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a.

Hugh Hefner, fondatorul PLAYBOY, a murit la varsta de 91 de ani

Hugh Hefner, fondatorul revistei PLAYBOY, a murit in cursul zilei de miercuri. Hugh Hefner avea 91 de ani, iar decesul a avut loc din cauze naturale, a anuntat Playboy Enterprises.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Ultima dorinta a extravagantului afacerist

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Hugh Hefner s-a nascut pe 9 aprilie 1926 la Chicago. Cu doar 600 de dolari, in anul 1953, Hefner a infiintat Playboy, iar in timp publicatia a devenit un.

Decizia uluitoare luata de Hugh Hefner cu 5 ani in urma. Ce se va intampla cu averea lui

Sotia lui Hugh Hefner, in varsta de 31 de ani, nu va mosteni nimic din intreaga sa avere. Crystal Harris si Hugh Hefner s-au casatorit in anul 2012, pe cand ea avea 26 de ani. Se pare.

Hugh Hefner a murit. Ce ar trebui sa stii, pe scurt, despre fondatorul Playboy

Hugh Hefner a murit la 91 de ani si a lasat in urma un imperiu: Playboy, o legenda a presei si publicatia care a creat vedete si a distrus tabuuri. Hugh Hefner nascut pe 9 aprilie 1926 in Illinois) a fondat Playboy si, orice ai crede despre publicatie, a fost intai rampa de lansare pentru [].

Vaduva lui Hugh Hefner nu va primi nimic din averea fabuloasa a fondatorului Playboy. Cui ii revine mostenire

Crystal Harris, cea de-a treia sotie a lui Hugh Hefner nu va primi nimic din averea fondatorului Playboy, care a murit, miercuri, la varsta de 91 de ani. Cei doi s-au casatorit in 2012, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la celebrul conac Playboy, potrivit Dgi24.

Vaduva lui Hugh Hefner nu a fost inclusa in testament: care este motivul si cine va mosteni averea fondatorului Playboy

Crystal Harris, in varsta de 30 de ani, nu va mosteni nimic in urma mortii sotului sau, Hugh Hefner, dupa ce modelul a semnat un contract prenuptial prin care a fost de acord sa nu fie inclusa in testament.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )