Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ai pres in fata usii? Arunca-l imediat! Este cea mai mare greseala a romanilor. Iata ce nenorocire ti se poate intampla

B1 B1,
Ai pres in fata usii? Arunca-l imediat! Este cea mai mare greseala a romanilor. Iata ce nenorocire ti se poate intampla

Nu exista roman care sa nu aiba pres in fata usii de la intrare, insa trebuie sa stiti ca exista anumite riscuri la care va supuneti folosind acest obiect. Numerologul Viorel Pop sustine. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, despre Halep: E o prostie sa spui ca este cea mai buna jucatoare din lume

Cristian Tudor Popescu nu crede ca Simona Halep se poate considera deocamdata cea mai valoroasa jucatoare a lumii desi a ajuns luni in fruntea clasamentului mondial feminin. Sa fim lucizi. in.

Ea este cea mai FRUMOASA verisoara a Simonei HALEP! Vezi aici cum arata! (FOTO)

Toate rudele Simonei Halep au trait cu sufletul la gura meciul cu Jelena Ostapenko, de la Beijing, care a propulsat-o pe romanca pe primul loc in clasamentul mondial al tenisului feminin. Printre.

Marius Copil, la cea mai buna clasare din cariera. Pe ce loc a ajuns singurul tenismen roman din Top 100 ATP

Marius Copil a urcat un loc in clasamentul ATP dat publicitatii luni. Aceasta este cea mai buna clasare din cariera jucatorului roman de 26 de ani.

BET-FI sufera cea mai importanta corectie de la inceputul anului

Dupa ce, la inceputul lunii august 2017, indicele BET-FI a depasit semnificativ rezistenta nivel de pret ce actioneaza ca o potentiala bariera in fata cresterii cotatiei) pe care a format-o in luna iunie, reluandu-si tendinta ascendenta pe care se afla de la debutul anului, in prezent, cotatia indicelui financiar se confrunta, din partea a doua a lunii octombrie, cu cea mai importanta corectie avuta pana acum in 2017 vezi grafic).

Clasamentul ATP: Marius Copil, cea mai buna clasare din cariera - locul 74 in lume; Rafael Nadal, lider al ierarhiei

Marius Copil a urcat un loc in clasamentul ATP fata de saptamana trecuta, sportivul din Romania aflandu-se acum pe 74 in lume 703 puncte - cea mai buna clasare din cariera). Lider al ierarhiei se mentine Rafael Nadal 10. 465 puncte), spaniolul fiind urmat de Roger Federer 8. 505) si Andy Murray 5. La dublu, Horia Tecau se mentine pe locul 11.

Ingredientele unui oras modern: cum a ajuns Viena capitala cu cea mai buna calitate a vietii

Viena este cel mai inteligent oras din lume potrivit Smart City Index realizat de compania de consultanta Roland Berger pentru anul 2017, iar de 8 ani conduce clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii, potrivit unui studiu realizat de compania Mercer. Care este secretul? Transportul public din Viena este considerat unul dintre cele mai performante din lume, orasul are circa 2000 de parcuri, iar tehnologia face viata locuitorilor si a turistilor mai usoara. In plus, orasul investeste masiv in cercetare pentru a reduce poluarea si congestiile in trafic, ambitia sa fiind ca pana in 2050 sa reduca cu pana la 80% emisiile de CO2, raportat la 1990, iar consumul din surse regenerabile de energie sa ajunga pana la 50%.

O scurgere de petrol din Golful Mexic, posibil sa fie cea mai mare din SUA de la explozia din 2010

O scurgere de petrol din Golful Mexic de saptamana trecuta este posibil sa fie cea mai mare din SUA de la explozia din 2010 la campul petrolifer Macondo a companiei British Petroleum BP) care a scufundat platforma Deepwater Horizon, transmite Bloomberg.

Clasamentul WTA: Simona Halep, a doua saptamana pe locul 1; Mihaela Buzarescu, la cea mai buna clasare din cariera (locul 89)

Simona Halep se afla pentru a doua saptamana pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu 6175 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Mihaela Buzarnescu a inregistrat un salt de 16 pozitii, pana pe locul 89, cea mai buna clasare din cariera. In acest moment, Romania are cinci sportive in TOP 100 WTA.

Clasamentul WTA: Simona Halep, a doua saptamana pe locul 1; Mihaela Buzarnescu, la cea mai buna clasare din cariera (locul 89)

Simona Halep se afla pentru a doua saptamana pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu 6175 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Mihaela Buzarnescu a inregistrat un salt de 16 pozitii, pana pe locul 89, cea mai buna clasare din cariera. In acest moment, Romania are cinci sportive in TOP 100 WTA.

Cristian Pomohaci, la cea mai cunoscuta clinica pentru tratarea cancerului (FOTO)

Cristian Pomohaci, la cea mai cunoscuta clinica pentru tratarea cancerului. Cristian Pomohaci a facut, saptamana tercuta, o deplasare care ii ingrijoreaza pe fanii sai. Preotul acuzat de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )