Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAGEDIE in lumea muzicii! A plecat la ceruri in urma cu putin timp! FANII sunt in stare de SOC

B1 B1,
TRAGEDIE in lumea muzicii! A plecat la ceruri in urma cu putin timp! FANII sunt in stare de SOC

Joe Jackson, tatal starului pop Michael Jackson, a murit miercuri, la varsta de 89 de ani, informeaza Billboard. com. Joe Jackson era spitalizat in Los Angeles de cateva saptamani, fiind bolnav de cancer. continuă pe B1

CUTREMUR PUTERNIC, in Grecia, in urma cu putin timp! Multi ROMANI se afla acolo, in VACANTA

Coastele sudice ale Greciei au fost lovite luni dimineata de un cutremur de 5,5 grade, anunta AFP. Nicio paguba materiala nu a fost raportata in urma seismului. Seismul s-a produs la o adancime de 30 de.

Cutremur in Romania, in urma cu putin timp

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 pe scara Richter s-a produs, miercuri, in judetul Vrancea, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului. Seismul s-a produs la ora 17:06, in judetul Vrancea,.

CUTREMUR in Romania, in urma cu putin timp! Magnitudinea seismului, iNGRIJORATOARE

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 pe scara Richter s-a produs, miercuri, in judetul Vrancea, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului. Seismul s-a produs la ora 17:06, la o adancime de 134.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Intr-o saptamana extrem de agitata pe scena politica, cu demiterea Laurei Codruta Kovesi pe masa, cu o motiune de cenzura in Parlament, in plin scandal al modificarii Codurilor Penale si amenintat cu.

Surpriza de ultima ora. Bianca s-a intalnit cu Slav in urma cu putin timp! Ce a postat Bianca pe retelele de socializare imediat!

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au spus ADIO!, dar nu a fost deloc o despartire linistita. Baiatul de la meteo a aflat din presa ca actuala fosta si-a gasit deja consolarea in bratele unui.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )