Libnet.ro
UNICEF

19:16

Andreea Balan, anunt BOMBA: Femeile fac mai mult rau decat barbatii

B1 B1,
Andreea Balan, anunt BOMBA: Femeile fac mai mult rau decat barbatii

Andreea Balan a marturisit, intr-o postare pe internet,ca nu intelege rautatile, invidiile si lipsa de empatie de care dau dovada unele femei, scrie Libertatea. De multe ori imi este foarte greu. continuă pe B1

Asta e lovitura! Motivul pentru care femeile insala mai mult decat barbatii! Nu te-ai fi gandit la motivul acesta!

Un studiu scoate la iveala rezultate neasteptate cu privire la posibilitatea ca femeile sa fie mai infidele decat barbatii. S-a constatat ca 71% din femeile ale caror mame si-au inselat partenerul de viata au fost la.

Revolta directoarei unui liceu de elita din Bucuresti, dupa ntlnirea cu micii Dumnezei din primarii: Acesti oameni care cred ca functiile i fac mai destepti dect au fost vreodata decid pentru noi toti

Directoarea Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, unul dintre cele mai mari licee din Capitala, arata intr-o postare pe Facebook ca scoala pe care o conduce sta la mila primariei pentru reparatiile cladirii in care invata sute de elevi. Ea ii critica pe micii Dumnezei care cred ca functiile ii fac mai destepti decat au fost vreodata.

in Romania, mai mult de jumatate dintre persoane nu pot face fata unei cheltuieli neprevazute

In Romania mai mult de jumatate dintre persoane nu pot facce fata unei cheltuieli neprevazute, peste media europeana, unde o persoana din trei 33,9%) se afla in aceasta situatie in 2017, arata.

O femeie din Vaslui si-a tinut mama moarta in casa, mai mult timp. Cum a fost descoperita grozavia

Trupul unei batrane, care ar fi murit in urma cu mai multe zile, a fost gasit de politisti in locuinta acesteia, ei intrand acolo dupa ce au obtinut un mandat de perchezitie. Oamenii legii aveau informat.

Persoanele fizice trebuie sa notifice Fiscul daca pleaca din tara pentru mai mult de 183 de zile

Persoanele fizice care pleaca din tara pentru o perioada sau mai multe perioade de sedere in strainatate care depasesc in total 183 de zile, pe parcursul oricarui interval de 12 luni consecutive, au obligatia completarii si depunerii formularului Chestionar pentru stabilirea rezidentei fiscale a persoanei fizice la plecarea din Romania, anunta ANAF. Anuntul vine dupa ce pe retelele de socializare a aparut o poza a unui document primit de o persoana care a avut venituri in Islanda, iar Fiscul a cerut sa depuna o declaratie.

Adina Craciunescu, director de marketing Diana: Am investit 4-5 MIL euro in retehnologizare. Ne vom concentra mai mult si pe exporturi

Diana este unul dintre cei mai independenti retaileri de pe piata din Romania. A ajuns la 51 de magazine in 5 judete si planuieste noi deschideri. In plus, retailerul se afla in plin proces de retehnologizare, investitie care se ridica la 4-5 milioane.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2262 seconds )