Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dan Negru, reactie in cazul copilului decedat la un spital privat din reteaua Sanador: Daca murea intr-unul de stat era jihad

Adevărul Adevărul,
Dan Negru, reactie in cazul copilului decedat la un spital privat din reteaua Sanador: Daca murea intr-unul de stat era jihad

Dan Negru 47 de ani) a reactionat cu privire la cazul copilului care a murit la un spital privat din reteaua Sanador, din Capitala, in urma unei interventii care ar fi trebuit sa fie una de rutina, printr-o postare pe pagina personala de Facebook. continuă pe Adevărul

Dan Negru, reactie furibunda in scandalul copilului mort dupa o operatie banala la un spital privat

Dan Negru reactioneaza in scandalul copilului mort dupa o operatie banala petrecuta la Sanador. Un copil a murit intr-un un spital privat. Daca murea intr-unul de stat era jihad. Nu ma pricep la medicina.

Cauza decesului copilului care a murit la un spital privat este un soc hemoragic

Cauza decesului copilului de 1 an si 8 luni, care a murit in weekend la un spital privat din Capitala, este un soc hemoragic survenit in urma unei hemoragii interne, au anuntat marti reprezentantii Institutului National de Medicina Legala.

Anuntul facut de tatal copilului care a murit dupa o operatie la un spital privat

Tatal copilului care a murit dupa o operatie de hernie inghinala, la un spital privat din Capitala, a anuntat ca va depune luni plangere la Parchet.

Un copil a murit in urma unei operatii simple!Ancheta la un spital privat din Capitala

Moartea copilului de numai un an si zeceluni, operat la un spital privat din capitala, ridica in continuare foarte multe semne de intrebare. A fost demaratao ancheta, insatotul depinde de raportul.

Copil mort dupa o operatie simpla la un spital privat din Capitala

Un copil a murit la un spital privat din reteua Sanador, din Capitala, in urma unei interventii care ar fi trebuit sa fie simpla. Micutul a fost operat de hernie inghinala sambata dupa amiaza.

Video Copil, mort dupa o operatie la un spital privat. Vii cu el sanatos si pleaca n 4 scnduri

Un baietel de 1 an si 10 luni a murit fulgerator, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un spital privat, din centrul Bucurestiului. Stefan Alexandru fusese operat de hernie inghinala la pranz.

ştiri din Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )