Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul Danei Rogoz pentru o femeie care s-a laudat ca a scuipat-o si a batut-o pe strada in copilarie: Sa va fie rusine!

Adevărul Adevărul,
Mesajul Danei Rogoz pentru o femeie care s-a laudat ca a scuipat-o si a batut-o pe strada in copilarie: Sa va fie rusine!

Dana Rogoz a marturisit ca in copilarie a fost de multe ori victima bullying-ului din cauza faptului ca era un copil-vedeta. Asta dupa ce un comentariu primit pe contul ei de Instagram, in care o femeie se lauda ca a scuipat-o si a batut-o pe strada, a facut-o pe vedeta sa rememoreze momentele neplacute si sa-i raspunda agresoarei intr-o postare pe blogulsau. continuă pe Adevărul

Aterizare de urgenta pe aeroport. Un avion s-a intors pe pista pentru ca o femeie care ingerase saculeti cu cocaina se simtea rau

Un avion al companiei italiene Blue Panorama, care zbura dinspre Republica Dominicana catre Milano, a efectuat duminica o aterizare de urgenta in Spania, dupa ce unei pasagere i s-a facut rau, ulterior.

MAE, atentionare pentru romanii care calatoresc in Italia, dupa prabusirea viaductului de langa Genova

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa calatoreasca in Italia ca ciculatia rutiera se defasoara cu dificultate in zona orasului Genova, pe autostrada A10 du.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )