Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce rezolutii are Ellie White pentru 2019

ADPM ADPM,
Ce rezolutii are Ellie White pentru 2019

Ellie White a inceput anul cu planuri marete. Artista a intocmit lista cu rezolutiile pentru 2019 si a dezvaluit ce dorinte are intr-o noua postare pe blogul ei, www. elliewhite. ro. continuă pe ADPM

HOROSCOPBERBEC pentru 2019, cu Minerva. Luati viata in piept din primele zile, va asteapta un drum lung din primavara

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat la Antena 3 previziunile astrelor pentru 2019 pentru fiecare zodie in parte. Se deschide cu dorinta de a lua viata in piept.

HOROSCOP PESTI pentru 2019. Pestii vor scapa de datorii, dar vor cauta sa fie singuri

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3 horoscopul runelor pentru 2019. Au o viata mai sanatoasa din punct de.

Vasi Radulescu explica fiecare dintre cele 30 de sfaturi medicale pentru 2019 devenite virale: Tarile vestice ncep sa scoata de la decontare homeopatia pentru ca nu au dovezi ca ar functiona

Medicul Vasi Radulescu a revenit, luni, cu explicatii pentru fiecare dintre cele 30 de sfaturi medicale pentru 2019 care s-au viralizat in acest weekend. Pentru ca lista mea s-a viralizat si a atras tot felul de pareri neargumentate, dar avem multi experti in medicina, trebuie sa ne obisnuim cu asta), am decis sa ofer explicatii pentru fiecare din cele 30 de puncte, spune medicul.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava

Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava, iar PSD, care a guvernat in tot acest timp, a avut toate conditiile pentru a prezenta proiectul pana in 15 noiembrie, asa cum predeve legea, a spus, vineri, presedintele Klaus Iohannis.

Parintele Constantin Necula, previziuni pentru 2019. Care sunt lucrurile de care trebuie sa tinem seama in acest an

Preotul Constantin Necula afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca romanii ar trebui sa intampine anul 2019 cu nadejde si sa stie intotdeauna ca pentru Dumnezeu avem rugaciune, iar pentru rezolvatul.

HOROSCOP MINERVA pentru 2019. Fecioarele sunt vedetele si favoritele acestui an, Varsatorii isi pot schimba locul de munca

Astrologul Minerva a vorbit in emisiunea Voi cu Voicu despre tendintete astrale ale lui 2019 si ce ii asteapta pe nativii fiecarei zodii in acest an. 2019 trebuie sa fie un an de.

HOROSCOP MINERVA pentru 2019. Fecioarele sunt vedetele acestui an, Varsatorii isi pot schimba locul de munca

Astrologul Minerva a vorbit in emisiunea Voi cu Voicu despre tendintete astrale ale anului 2019 si ce ii asteapta pe nativii fiecarei zodii. 2019 trebuie sa fie un an de relas.

HOROSCOP. Astrologul vedetelor, profetii pentru 2019. Berbecii sunt cuprinsi de temeri, Scorpionii termina brusc o relatie

Noul an este privit de fiecare data cu speranta si entuziasm, fiind vorba deste un nou calendar care se deschide cu oportunitati nelimitate, scrieDaily Mail. Experta in astrologie, Kelli Fox, a.

Previziunile astrale pentru 2019, prezentate de Alina Badic, alaturi de Valeriu Panoiu (VIDEO)

Alina Badic a prezentat intr-o editia speciala a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitatul sau, astrologul Valeriu Panoiu, predictiile astrale pentru 2019. Cu ce ne va surprinde 2019? Ce evenim.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )